€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het vergiftigd geschenk

Marc J F Claes • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Kim Dumont, krijgt na meer dan twintig jaar, een stuk dagboek opgestuurd van de vader die ze sinds haar 6de niet meer heeft gehoord of gezien. Van uit de loopgraven van W.O.I, tot in de 60ties, volgt ze het verhaal van haar vader en grootouders.
  De zoektocht naar antwoorden, brengt haar van Antwerpen naar California en terug naar Aartselaar en Hemiksem, waar alles begon.
  De ontdekking die ze doet verklaart veel...
  In een ultieme poging om het onrecht wat haar familie werd aangedaan om te buigen, schrijft ze een boek...
  De gevolgen zijn dramatisch.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 149mm x 210mm
  Aantal pagina's : 298
  Uitgeverij : Marc J F Claes
  ISBN : 9789090346007
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  30-09-2021
  Zeer geboeid dit boek gelezen
  Na enkele bladzijden had dit boek me volledig mee en kon ik niet stoppen met verder lezen, want het was spannend, leerzaam en veelzijdig. Door de verwijzingen naar de streek waar ik woon was het extra boeiend en herkenbaar. Ik kon goed volgen welke stukken fictie waren en welke zaken waargebeurd zijn en voel echt mee met de mensen die geconfronteerd worden met een overheid die niet eerlijk omgaat met eigendomsrechten en dossieropvolging.

     veelzijdig
     waargebeurde feiten
     de eerste zes bladzijden

  Geplaatst door uit Aartselaar , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Antwerpen – TV 10 Studio’s – Dag X: 19u16

Je kon een speld horen vallen in de studio.
Het nieuwsanker bekeek haar eerst alsof ze een flauwe grap maakte, maar toen ze het ontstekingsmechanisme nogmaals duidelijk liet zien en haar duim lichtjes bewoog die de schakelaar onder bedwang hield, drong het tot hem door… ‘Dit is écht!’
De anders zeer stoïcijnse ‘éminence grise’ van de TV 10 nieuwsdienst, bracht er niets anders uit dan ‘euh…’. Vijfendertig jaar tv ervaring, leek plots vergeten door de situatie waar hij in was beland. Jarenlang media- en dictie training ten spijt, bracht hem enkel tot het gevreesde stopwoordje. Hij staarde met vragende blik recht in de camera, hopend dat de regisseur telepathische gaven bezat en zijn stille smeekbede om een reddend antwoord te sturen zou inwilligen. Die zat in de regiekamer, met open mond de plotse acute situatie op de schermen voor hem te bekijken. De camera operatoren kregen onmiddellijk extra aanwijzingen, om zeker geen moment te missen van wat er ook zou gebeuren. De autocue bleef echter stilstaan op de laatste vraag die Dany Delaruelle zojuist had gesteld: ‘En, je gaat het scenario toch niet in het echt uitvoeren zoals het in je boek beschreven staat?’
...

×
SERVICE
Contact
 
Vragen