Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Zielenkameraden en tweeling zielen
  Zielenkameraden en tweeling zielen (boek)
 • Cover De scheppende kracht van geluid
  De scheppende kracht van geluid (boek)

Het Violette vuur

E.C. Prophet • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ontdek het geheim van het Violette Vuur: het geschenk van Saint Germain aan de mensheid in het Aquarius-tijdperk. Het violette vuur schenkt een gevoel van vrijheid, levendigheid, frisheid en vitaliteit. Het helpt je meer vergevingsgezind te worden. Hoe komt dit tot stand? Doordat je negatieve karma wordt opgelost. Negatieve energie kan zich als van alles manifesteren: van ziekten en ongelukken tot ingesleten gewoontepatronen die je verhinderen harmonisch om te gaan met anderen. Deze negativiteit is opgetekend in je aura, het energieveld rondom je fysieke lichaam. De aura weerspiegelt positieve gedachten en gevoelens, maar kan ook gevoelens zoals woede, haat, jaloezie of frustratie weerspiegelen. Dit kunnen vibraties zijn die je hebt opgenomen van mensen om je heen, maar ook van je eigen opgehoopte karma en ingesleten gewoonten uit vorige levens. Deze verzameling negatieve energie kan je ervan weerhouden om in het leven succes te hebben. De oplossing is het violette vuur, het 'wonderoplosmiddel' dat negatieve energie vernietigt. Als je ‘s ochtends of ‘s avonds vijf tot vijftien minuten violette-vlam-mantra’s met de bijbehorende visualisaties zou geven, zou je gedurende de hele dag een gevoel van innerlijke vrede kunnen behouden, wát je ook zou overkomen. Leer meer over hoe dit universele wondermiddel werkt in dit meeslepende boekje, en zet rechtstreeks koers naar de vervulling van je leven. Ik hoop dat je de blijdschap zult ondervinden van het gaan behoren tot de duizenden mensen over de hele wereld die hun leven hebben getransformeerd met dit wondermiddel – de hoogste gift van God aan het universum.

  Naarmate u vaker de spirituele energie met de hoge trillingsfrequentie die bekend staat als het Violette Vuur toepast, is het mogelijk date er beelden van vorige levens op het scherm van uw geest verschijnen. Het kan zijn dat u uzelf ervaart zoals u in lang vervlogen tijden was. Ook is het mogelijk dat u de impressie krijgt dat u ergens op een bepaalde plaats of een bepaalde tijd was.
  Indien deze herinneringen pijnlijk zijn - en dat zijn ze meestal, aangezien uw ziel ernaar snakt om juist deze situaties weer in harmonie te brengen -zou u verdriet of spijt kunnen voelen.
  Maar u zult ook een nieuw gevoel van bevrijding en opluchting ervaren, want u weet dat wanneer u met het Violette Vuur werkt, de restanten van slecht karma kunnen worden getransmuteerd.
  Het is belangrijk dat u zich niet bezwaard voelt door herinneringen uit vorige levens. Wij allen hebben in het verleden fouten gemaakt... Vergeef uzelf en ga verder met uw leven. Wees dankbaar dat u hier op aarde bent en dat u de mogelijkheid hebt om pijnlijke karmische herinneringen met de Violette Vlam uit te wissen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 124mm x 200mm
  Aantal pagina's : 80
  Uitgeverij : Amethist Pers
  ISBN : 9789080532687
  Datum publicatie : 06-2007
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen