€ 27,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het Volmaakte Getal

Deel 2B van Keten - Oorsprong Van De Eerste Gedachte

Diederik Roeyen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Keten is een avontuurlijke mix van fictie, mystiek, geschiedenis en een eigenzinnige visie op de mensheid en haar ontstaan én einde. "Het volmaakte getal" is het vervolg op "Muze" en is het tweede van drie delen rond Matt Laurenz, een Antwerpse jongeman, met een bijzondere gave.

  Stambomen van generaties en dynastieën en eeuwenoude onderzoeken naar ons aller DNA sturen Matt en zijn zoon Dimi naar een onwaarschijnlijke waarheid die zal leiden naar onverwachte familiale banden, naar de gedachtemeester, naar het volmaakte getal; hoe dichter bij de waarheid, hoe groter het gevaar voor hen en hun omgeving én de wereld.
  "Hou je geest hoog, hou je hoofd laag"
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 618
  Uitgeverij : Diederik Roeyen
  ISBN : 9789090379425
  Datum publicatie : 12-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Dan drong het tot hem door. Hij wist dat ook hij door middel van genetische selectie geboren was. Zijn ouders waren immers met zachte dwang samengebracht, net zoals zoveel anderen. Ook waren mannen zoals Patrick LeRyn, Ronaldo Llerino en wellicht nog vele andere mannen geselecteerd op basis van hun genen. Zei tante Christina niet dat hij de twaalfde generatie was na Michel de Nostredame? Werd de ideale genencocktail gecreëerd na twaalf generaties? Was Matt het resultaat hiervan? En was hij omdat hij de Twaalfde Dynastie van telkens twaalf Generaties vertegenwoordigde, zo sterk genetisch samengesteld dat hij een van de bijzondere eigenschappen van fosfor meester was? Kon hij daarom het licht zien dat mensen omringde? Zien was niet het correcte woord; ervaren kwam het dichtst in de buurt. Het was quasi een synesthetisch waarnemen van kleurgevoel, ongeveer zoals sommige schilders hun kleuren aanvoelen. Of zoals hij woorden kon voelen bijna. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen