Niet leverbaar

×

€ 17,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het zesde zintuig

Richard Krebber • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Onder het zesde zintuig verstaat men een onwaarneembaar zintuig dat een mens heeft naast zijn vijf ¿normale¿ zintuigen (gezicht, gehoor, smaak, reuk en tastzin). Deze normale zintuigen voorzien ons constant van informatie over de ons omringende, materiële werkelijkheid. Ons zesde zintuig voorziet ons echter van informatie over de ons omringende, immateriële (spirituele) werkelijkheid. Wij spreken dan van buitenzintuiglijke of paranormale waarnemingen. Aangenomen wordt dat iedereen weleens paranormale ervaringen heeft, maar dat men zich daar lang niet altijd van bewust is. Mensen die dergelijke ervaringen vaker hebben, kunnen erdoor in de problemen komen. Zij worden dikwijls niet geloofd, komen soms zelfs terecht in het circuit van de geestelijke gezondheidszorg.

  Het tv-programma Het Zesde Zintuig van RTL-4 toont ons kandidaten die zich wél bewust zijn van hun gave en wier zesde zintuig meer dan gemiddeld ontwikkeld is. Zij proberen daarvan in de praktijk gebruik te maken.

  Parapsycholoog Richard Krebber MA is als adviseur en coach aan het programma verbonden. Hij volgt de kandidaten op de voet en geeft in dit boek uitleg en achtergrondinformatie over de ervaringswereld van paranormaal begaafde personen; ook hoe we paranormale verschijnselen (denken te) kunnen verklaren vanuit een ander denkmodel. Hij beschrijft wat het betekent voor iemands persoonlijke (spirituele) ontwikkeling en op welke wijze men daarmee het beste kan leren omgaan.

  De vele praktijkvoorbeelden in dit boek refereren aan ervaringen van de kandidaten en hebben tot doel meer inzicht te geven in zaken als telepathie, helderziendheid, bijna-doodervaringen, helderhorendheid, inductoren, psychometrie, buitenzintuiglijke waarnemingen, trancemediumschap en contact met onlichamelijke wezens. Ook paranormale onzin komt aan bod!

  Los van religie of geloofsovertuiging is dit een boek dat iedereen aangaat. Het geeft een helder beeld van een doorgaans versluierde wereld.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 136mm x 211mm
  Aantal pagina's : 208
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789055992409
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen