€ 16,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het zijt hier geen Braziel

liesbos 5: 2006 - 2014

Liesbos 5 • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Acht jaar lang duurde de triomftocht van Liesbos 5 langs de voetbalvelden van KPJ-competitie RVC De Baronie. Kippenhokken die dienst deden als kleedkamer en koeien die voor de wedstrijd van het veld moesten worden gejaagd; alle vooroordelen over boerenvoetbal zijn zonder uitzondering waar. Maar omdat mythes pas geboren worden als ze opgehouden zijn te bestaan, is kampioensteam Liesbos 5 ontmanteld.

  In dit verzamelwerk zijn alle avonturen op en naast het voetbalveld van acht jaar Liesbos 5 beschreven aan de hand van liefst 96 wedstrijdverslagen. Niet alleen een must-have voor Theo en Corry, maar voor alle trouwe supporters!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 262
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2014
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord

  1. Pannenkoekenvoetbal
  2. Een beetje half gaar
  3. Kees
  4. ‘Rennen, spaghetti!’
  5. Echt op ’t veld gekotst
  6. Ostaayense boeren
  7. Roel Sneebeen
  8. 9-1-0 opstelling
  9 ‘Het zijt hier geen Braziel’
  10. Red Liesbos 5!
  11. De ziekte van Oiler
  ....
  94. Roeltjes onsterfelijkheid
  95. Rode lampie
  96. Eén ding is zeker…

  Nawoord
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

2-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

"Niemand had hem nog verwacht, de trainer. Heel het seizoen was hij er niet geweest. In ieder geval, niet in de hoedanigheid van trainer. Natuurlijk was hij er eerst als centrale verdediger. En later, nadat zijn rugpijnherniadinges opspeelde, keerde hij tijdelijk terug als vlagger. Maar dit was nieuw. Hij was nieuw. Langs de lijn van het veld bij camping De Laarse Heide stond niemand minder dan Hanston Kraaij jr."

***

"Drie dagen later is Donny de DonDon nog steeds niet uitgeraasd. Het is zondag, maar voetbal is wel het laatste waar deze man aan denkt. Hij heeft enkel nog die vreselijke remix van zijn lievelingsnummer in zijn hoofd. Gek wordt-ie ervan. De wedstrijd tegen Texas Boys interesseert hem in eerste instantie dan ook niet zo veel. Telkens als iemand in het veld tegen hem schreeuwt als hij de bal heeft: "Rossen!" verstaat Danny "Nossaa!". De prins van Leur is het de eerste helft helemaal kwijt. Als er pepernoten op het veld lagen, raakte hij er geen één." ×
SERVICE
Contact
 
Vragen