€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het zwaartekrachtprobleem

Zeven sciencefictionverhalen

Antoni Dol • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zeven sciencefictionverhalen van Nederlandse bodem

  De nieuwe keten - Een nieuwe logistieke wereld, zwermintelligentie bij drones en de wraak van een slachtoffer van innovatie.
  Onzichtbare vrienden - Een onzichtbaar vriendje die een sciencefictionschrijver adviseert is opeens weg. Maar die schrijver is niet gek …
  Het zwaartekrachtprobleem - Een oude dame heeft moeite met accepteren in een toekomst met snelle zwevers en geavanceerde medische procedures.
  Louter mijn gedachten - De mogelijke gevolgen van een op hol geslagen kunstmatige intelligentie voor het lot van gedigitaliseerde hersenen.
  Unboxing Helena - De onthulling van het ware verhaal achter de herinneringen van een biomechanische vrouw, die gevonden wordt in een doos op zolder.
  De graveyard orbit - Hoe overleef je een moordenaar die als verstekeling opduikt op een scrapperschip in de vuilnisbelt van de ruimtevaart?
  Ontwijk een asteroïde - Een buitenaardse sport met kosmische proporties en catastrofale consequenties in een wereld geregeerd door kunstmatige intelligenties.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 190
  Uitgeverij : io
  ISBN : 9789083044040
  Datum publicatie : 12-2019
 • Inhoudsopgave
  001 - De nieuwe keten
  031 - Onzichtbare vrienden
  040 - Het zwaartekrachtprobleem
  073 - Louter mijn gedachten
  078 - Unboxing Helena
  108 - De Graveyard Orbit
  135 - Ontwijk een asteroïde
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De nieuwe keten

Dus zo ziet de toekomst eruit, dacht Elise Feijninger. Een smalle opening tussen gebouwen gaf toegang tot de ruime binnenplaats van het gloednieuwe kantoor. Het hoofdkantoor van Universal Assembler Robotics N.V. was een mooi staaltje moderne architectuur. Een gedeelte was metaal, een gedeelte steen, afgewisseld door 3D-geprinte bioplastic blokken. Die vormden niet alleen de ingenieuze constructie, maar gaven ook het hele gebouw een uniek uiterlijk. De binnenplaats was een grote zeshoek met een opening aan één kant, waar bezoekers en werknemers naar binnen kwamen. De belangrijkste kantoren vormden de zijden van de zeshoek en hadden balkons aan de binnenkant. Achter de kantoren bevond zich een groot fabrieksterrein.
Elise keek omhoog naar de werknemers die op de balkons stonden. Zij hadden geen aandacht voor de stroom bezoekers die langskwam. Ze koos ervoor om rechts om het middenterrein heen te lopen. Daar vonden wisselende activiteiten en evenementen plaats, die iedereen die geïnteresseerd was kon bezoeken. Momenteel werd daar een megadrone gemonteerd en gedemonteerd uit steeds dezelfde onderdelen. Een groep ondernemers stond eromheen en kreeg een toelichting van een accountmanager.
Ze ontdekte de hoofdingang en liep energiek door de glazen draaideuren met het enorme bedrijfslogo erboven. Ze vroeg naar de marketingmanager, waarmee ze een afspraak had voor een sollicitatiegesprek. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen