€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hoe laat komt de trein?

Koen Posthuma • Boek • paperback

 • Samenvatting
  'Hoe laat komt de trein' is het schrijversdebuut van Koen Posthuma (1995). Zijn hoofdpersoon Marcel krijgt op 54- jarige leeftijd de diagnose dementie. Bang om de controle over zijn leven te verliezen, begint hij herinneringen op te schrijven in een oud schriftje. Hierdoor komt hij onbedoeld weer in contact met personen die hij uit zijn leven had gezet. Maar het levert ook nieuwe kansen op.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 96
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Naast mij zat Lars. Lars en ik waren vrienden. Deels omdat we naast elkaar zaten. Deels ook omdat we allebei geen andere vrienden hadden. In mijn geval kwam dat omdat de andere jongens me raar vonden omdat ik weinig zei, wat achteraf gezien een vrij logische conclusie was.
Bij Lars kwam het omdat hij altijd luizen had. Niemand hing zijn jas naast die van Lars uit angst de luizen over te nemen. Niemand kwam in de buurt van Lars omdat ze bang waren dat een van die beesten het wereldrecord verspringen zou verbeteren naar hun hoofd. De angst voor Lars sloeg na een paar jaar over in pesterijen. Twee keer per jaar was er een luizencontrole. Altijd als Lars terugkwam van zijn controle begon de klas ‘Is there life on Lars’ te zingen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen