€ 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ik aan het woord

Judith Evelien • Boek • loose-leaf

 • Samenvatting
  ‘’Ik aan het woord’’ is een leuk, verfrissend en inspirerend invuldagboek voor alle kinderen die graag hun belevenissen en gevoelens op willen schrijven. Doe het samen met je vader of je moeder als afsluiting van de dag of lekker in je uppie. Er is ruimte voor je eigen inbreng en verhaal, maar er is ook ruimte om je ei kwijt te kunnen aan de hand van repeterende vragen die dagelijks terugkeren, maar die telkens anders beantwoord of ingevuld kunnen worden. De vragen nodigen uit tot nadenken over alledaagse- en minder alledaagse dingen en het kan leuke gesprekjes opleveren. Je bent helemaal vrij om het dagboek in te vullen zoals jij het wilt. Hoe dan ook, je bent verzekerd van een leuk herinneringenboek. Altijd leuk om later weer terug te lezen en te kijken hoe je je hebt ontwikkeld. Dit dagboek is leuk voor kinderen
  vanaf +- 6 jaar

  Heel veel plezier met het invullen
  van dit dagboek!

 • Productinformatie
  Binding : Loose-leaf
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 297mm x 210mm
  Aantal pagina's : 72
  Uitgeverij : Judith Evelien
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘’Ik aan het woord’’ is ontstaan naar een idee van mijn broer die op zoek was naar een leuke manier om de dag met zijn kinderen af te sluiten. Hij vroeg mij of ik daar niet iets voor kon maken en ik ging er enthousiast mee aan de slag! Binnen een mum van tijd maakte ik een invuldagboek op maat voor mijn neefje en nichtje. Ik vond het zonde om verder niets met dit idee en ontwerp te doen en dacht dat er vast nog wel meer kinderen waren die het ook heel erg leuk vinden om een eigen invuldagboek te hebben.
Naast dat het leuk is om iedere dag- of in ieder geval, regelmatig wat te schrijven, is dat ook goed voor zowel de grove als de fijne motoriek en voor de samenwerking van ogen, hersenen, nek en spieren in de vingers.

Dus met iedere dag een stukje schrijven heb je 10 vingers in 1 klap!

×
SERVICE
Contact
 
Vragen