€ 24,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ik ben een waterman, en jij?

Nele Costers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Vraag het aan het even wie een wetenschapper, een gepensioneerde, een archeologe, een sporter, een nieuwslezeres, een zorgverlener of een arbeidster. Iedereen kent zijn sterrenbeeld, believer in de astrologie of niet. Straf toch? Meestal kennen we het al van jongs af aan, maar vaak stopt het daar.
  In "Ik ben een Waterman, en jij?" vertelt professioneel astrologe en coach Nele Costers op een heldere en tot de verbeelding sprekende manier het eeuwenoude verhaal van de astrologie. Het boek begint bij de basis: de twaalf sterrenbeelden, hun geschiedenis en waar ze voor staan. Je ontdekt al snel dat er veel meer bestaat dan alleen je zonneteken (je sterrenbeeld) en dat astrologie verrassend mathematisch is. Lees meer over de logische tijdperken. Ontdek het belang van je geboorte-uur, de (on)zin- van matching sterrentekens en wat een ascendant nu weer is. Dit boek is bovendien een parel voor het oog. Een echte eyecatcher voor je salontafel of boekenkast.
  Nele Costers geeft met Adara down-to-earth readings, cursussen, lessen en lezingen over psychologische astrologie en leert mensen wat hun geboortehoroscoop voor hun persoonlijke groei kan betekenen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 177mm x 225mm
  Aantal pagina's : 239
  Uitgeverij : Borgerhoff & Lamberigts
  ISBN : 9789463935890
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen