€ 24,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ik laat jou niet los

Marloes Ahuis • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als Vera na een avond stappen wakker wordt en zich niets kan herinneren van de avond ervoor, blijkt ze bijna twee dagen te hebben geslapen. Een zoektocht begint, wat is er gebeurd? Langzaam vallen de puzzelstukjes in elkaar en komt ze oog in oog te staan met een man die haar leven drastisch zal veranderen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 271
  Uitgeverij : Marloes Ahuis
  ISBN : 9789464433326
  Datum publicatie : 02-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ze ziet geen hand voor ogen, maar ze hoort zijn voetstappen steeds dichterbij komen. Ze draait zich om en probeert weg te rennen. Maar het lukt niet: ze zakt door haar knieƫn. Haar benen voelen zwaar en verdoofd. Ze hoort hem lachen.
Ongelofelijk, denkt ze, hij lacht haar gewoon uit. Ze voelt zich zo machteloos en wil gillen. Maar voordat ze de kans krijgt legt hij zijn hand al op haar mond. Ze probeert hem weg te duwen, maar hij is sterker.

Badend in het zweet schrikt Vera wakker. Zo stil als ze kan glijdt ze uit bed. Hopelijk wordt Mick niet wakker. Ze loopt de keuken in, pakt een glas, vult het met water en gaat aan de lange houten eettafel zitten. Zou ze dit ooit achter zich kunnen laten? Zou haar leven ooit weer normaal worden? Vera knijpt haar ogen stevig dicht. Ze wil niet meer huilen, ze wil verder. Ze moet sterk zijn en de draad weer oppakken. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen