€ 13,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Nederland, ons land! Deel 2
  Nederland, ons land! Deel 2
 • Cover Nederland, ons land!
  Nederland, ons land!

Ik was getrouwd met een man uit Marokko

Elise Nijmegen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ik was getrouwd met een man uit Marokko, is een autobiografische gedichtenbundel en gaat over een zware periode in mijn leven die ik graag met jullie wil delen omdat ik denk dat mensen er kracht uit kunnen putten en het ze misschien behoedt voor een soortgelijk huwelijk of relatie.

  Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Elise, ik ben nu 48 jaar en ik schrijf graag de dingen van me af in gedichten of columns.
  Dit boekje is een deel van mijn verwerkingsproces waarin er veel verschillende emoties naar boven zijn komen, van hopeloos naar strijdvaardig, van angstig en verdrietig naar moedig en positief.

  Ik ben mezelf namelijk in die periode helemaal kwijtgeraakt in mijn huwelijk met een man die niet is opgegroeid met de westerse normen en waarden over hoe je vrouwen behoort te behandelen...En dat heb ik ondervonden. Mijn gevoel en emoties heb ik in die periode uitgeschakeld en ben op een robotachtige wijze doorgegaan om te kunnen overleven.
  Ik probeer mijn, toch ook hele leerzame gevecht, om positief te blijven en door te gaan ondanks de flashbacks, onder woorden te brengen en weer positief naar de toekomst te kijken nu ik weer van vrijheid kan genieten.

  Het is erg persoonlijk geschreven, het zijn mijn gevoelens, gedachten en emoties van dat moment.

  Ik wens u een fijne dag,

  Groetjes

  Elise
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 74
  Uitgeverij : Elise Nijmegen
  ISBN : 9789082763225
  Datum publicatie : 08-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  08-08-2018
  AANRADER!
  Een rauwe en -helaas- maar al te ware gedichtenbundel, over hoe het is voor een Nederlandse vrouw om vast te zitten (incl. gezamenlijk jong kind) in de wurggreep van je Marokkaanse partner. Ook een dapper verhaal: enerzijds om dit uberhaupt kenbaar te maken aan de buitenwereld als waarschuwing, en anderzijds om te lezen dat het mogelijk kan zijn te ontsnappen aan een man met een verderfelijke ideologie t.o.v. vrouwen. Van a t/m z in 1x uitgelezen. Indrukwekkend waar gebeurd verhaal, verteld in pakkende gedichten. aanrader.

     Helder en meeslepend geschreven!
     Rake waarschuwing aan anderen!

  Geplaatst door uit Utrecht , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 13,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen