Niet leverbaar

×

€ 13,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Il menu

J. Overhoff • Boek • paperback

  • Samenvatting
    De Italiaanse keuken heeft de wereld veroverd. Pasta, pesto en pizza kennen we inmiddels allemaal. Maar porro, passera di mare en pizzoccheri?
    Il menù biedt uitkomst. Dit culinaire bijbeltje serveert precies wat je in een Italiaans restaurant weten moet of thuis weten wilt. Het is gelardeerd met aanvullende informatie, wat de smaak ten goede komt

    `Bijzonder handig en bruikbaar boekje, dat ik zelf ook in Amsterdam zal meenemen naar het restaurant.' Johannes van Dam

    Joost Overhoff (1955) woont een groot deel van het jaar in Italië. Hij schreef het boek De smaak van Italië en publiceert in onder andere Het Parool, Het Financieele Dagblad en Seasons.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 115mm x 170mm
    Aantal pagina's : 223
    Uitgeverij : Podium
    ISBN : 9789057592713
    Datum publicatie : 01-2008
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 13,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen