€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

In 10 stappen naar een holistische leefstijl

Wat is wel gezond?

Erwin Bakker • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek over holistische leefstijl leert je in tien hoofdstukken de basis over wat gezondheid is én hoe je die gezondheid kunt behouden.

  Wat je kunt verwachten is de verandering van je onderbewustzijn naar bewustwording. De westerse mens is door het kapitalistische systeem onder de verkeerde hypnose gekomen van de voedings- én farmaceutische industrie. Een hypnose die tot stand komt via de media met al zijn commercials die je verleiden. Daarnaast komt de farmaceutische industrie met oplossingen voor fysieke problemen welke er juist met een bewuster leven niet zouden zijn.

  Wanneer je controle krijgt over je onderbewuste brein, bezit je het beste medicijn voor een gezonder en bewuster leven. Doen wat je echt leuk vindt, waar je energie van krijgt en wat je gelukkig maakt.

  Begrijpen hoe je lichaam werkt geeft je tegelijkertijd inzicht in hoe de industrie je lichaam heeft gekaapt om op deze manier steeds meer geld en tijd te roven uit je kostbaarste bezit dat je in dit leven bezit namelijk, het leven zelf.

  In de holistische leefstijl wordt gekeken naar het geheel. Maar wat wordt daar dan mee bedoelt? In mijn eigen zoektocht naar het ideale leven waarbij geluk en gezondheid horen samen te smelten, heb ik verdieping gezocht in verschillende soorten studies. Van de filosofie, psychologie, neurologie tot aan de orthomoleculaire voedingsleer. Waarbij elk van deze losstaande studies in elkaar schuiven tot wat wij de holistische leefstijl noemen.

  Omdat dit studies zijn op hbo-niveau is dit voor de meeste mensen onbegrijpelijke taal. En dat terwijl het vrij eenvoudig is. Mits je de kunst verstaat en die moeilijke woorden weet om te zetten naar alledaagse veel voorkomende voorbeelden.
  Daarom ben ik ontzettend trots op mijzelf omdat het mij gelukt is om de ingewikkelde materie van de filosofie en orthomoleculaire voedingsleer zodanig te formuleren zodat iedereen het kan begrijpen.

  Mijn jarenlange studie heb ik voor jou als lezer gereduceerd tot slechts tien hoofdstukken. In deze tien hoofdstukken neem ik je mee in de wereld van gezondheid, geluk en het creëren van je eigen wereldbeeld die eerder positief dan negatief is.

  Het is voor mij een levensmissie om iedereen inzicht te geven in de gemene trucjes van de industrie die als enige doel hebben je steeds meer producten te laten kopen.

  Of dit nou dure gezondheidsproducten zijn die je beloven dat je slanker, gelukkiger en vitaler zult worden in relatief korte tijd, of de farmaceutische industrie die je laat geloven dat chemische pillen een noodzaak is. Het draait in feite allemaal om winst maken ten koste van jouw portemonnee.
  Wanneer je begrijpt hoe de industrie werkt en waarom het zo moeilijk is om je leefstijl te veranderen, komt de verandering vanzelf. Daarbij zal je gaan merken dat een gezond leven heel weinig kost maar enorm veel zal gaan opleveren.

  Je zult merken tijdens het lezen van dit boek dat een gezond en gelukkig leven vrij eenvoudig is. Maar je wordt je ook bewust van het feit dat een ongezond leven nog makkelijker is. Een ongezonde leefstijl is nu eenmaal genetisch bepaald en de industrie heeft psychologen en gedragsdeskundige in dienst om jou zo veel mogelijk van hun producten te laten kopen.

  Dit boek is tot stand gekomen nadat ik in eerste instantie een veel dikker boek geschreven had. Maar in dat boek gebruikte ik veel moeilijke woorden en na een test periode kwam ik erachter dat dit voor de meeste mensen demotiverend werkte. En dat is niet de bedoeling omdat een gezond en gelukkig leven voor iedereen te begrijpen moet zijn. De industrie houdt het zo ingewikkeld omdat ze niet willen dat je het begrijpt. Want als je het gaat begrijpen gaat dat ten kostte van hun winst.

  Einstein zei ooit, dat als je ingewikkelde materie niet eenvoudig kunt uitleggen, je de materie niet voldoende beheerst.

  Maandenlang ben ik gaan strepen door alles wat wel interessant leek maar feitelijk onbelangrijk bleek voor mensen die gewoon willen begrijpen wat wel en niet gezond is.

  Dit kleine boekje kan in één keer uitlezen. Zo heb ik dat ook bedacht. Eerst lees je alles door en daarna kan je iedere week een hoofdstuk uitdiepen voor jezelf. Probeer samen met het boek stap voor stap en week voor week de holistische leefstijl eigen te maken. Wanneer je dit tien weken volhoudt zal je voelen en ervaren dat een aantal eenvoudige aanpassingen in je leefstijl al een gigantisch effect kan hebben op je leven.

  Je zal meer energie krijgen, de zin van het leven wordt groter en je zal betere beslissingen kunnen nemen die gezonder zijn zonder dat je op een dieet hoeft. En dat betekent weer dat het bekende jojo-effect ook niet komt.

  Het jojo-effect komt omdat we snel resultaat willen en het liefst zonder moeite. Je valt wel af maar je verandert niets aan je leven. Wanneer je stopt met die dure afslank producten vliegt het gewicht er weer aan. Ook dat is heel prettig voor de afslank producent met hun veel belovende producten omdat het altijd je eigen schuld is. Zo blijf je dingen proberen zonder blijvend resultaat.

  En daar komt nu verandering in!

  Je blijft op gewicht omdat je gaat snappen waarom ongezond niet goed is voor je lichaam. Het is een proces van slechts tien hoofdstukken waardoor je van een onbewuste keuze naar een bewustere keuze gaat. Terwijl de industrie er alles aan doet om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk onbewust door het leven blijven gaan. Want onbewuste mensen kopen nu eenmaal meer spullen.

  Dit is het meest ideale handboek om te starten met een holistische leefstijl. Waarbij de geest en het lichaam weer met elkaar in contact komen zoals je dat waarschijnlijk nog wel kende van vroeger.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : 24/6 media
  ISBN : 9789090347189
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen