€ 15,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

In Venetië: C.I.C.

Jeroen Vogel • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Wanneer een Nederlandse twintiger niet langer kan wachten op de immer vertraagde toewijzing van zijn Amerikaanse werkvergunning, gaat hij voor een stacaravanverhuurder aan het werk op een camping in de provincie Venetië. Zijn grote ambitie is om de Amerikaanse teleurstelling te verpulveren onder Italiaans succes: hij wil een zomer zonder klachten. Als Courier In Charge (C.I.C., teamleider) met ervaring en productkennis moet dit lukken. En aanvankelijk gaat inderdaad alles goed: hij heeft een leuk team en de eerste gasten zijn tevreden.

    Bij de collega’s op nabijgelegen campings loopt het echter minder goed. Onder druk van klagende campingmedewerkers schuift de regiomanager met personeel in de hoop de ideale teams te creëren. Tevergeefs: op een dag neemt de gefrustreerde regiomanager ontslag en komt er een vacature open te staan waarvoor er geen kandidaten lijken te zijn, behalve die ene twintiger die zo graag een succes van zijn tijd in Venetië wil maken.

    In Venetië: C.I.C. is een zorgvuldig geconstrueerd reismemoir die zich niet in de antieke stad afspeelt, maar in het kleine wereldje van campingmedewerkers. Wat begint als een rustig en overzichtelijk verhaal ontaardt al snel in een aaneenschakeling van te blussen brandjes en gespannen verhoudingen met als rode draad de ontwikkeling van een beladen vriendschap.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 150mm x 230mm
    Aantal pagina's : 157
    Uitgeverij : Jeroen Vogel
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 03-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen