€ 17,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Inspiratie onderweg. Berichten uit Engelen, Efeze, Krabbendam en Soerabaja

Frits Kool • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Onderweg is er altijd wel wat te beleven. Frits Kool (1944) en zijn vrouw Joke reizen graag. Vaak in Nederland, maar ook verder weg, zoals in Turkije en Indonesië. Over belevenissen met een religieus of kerkelijk tintje schrijft hij berichten voor het kerkblad van de Protestantse Gemeente in Engelen.In deze bundel zijn ruim dertig columns verzameld.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 88
  Uitgeverij : M.N.G. Kool
  ISBN : 9789464432930
  Datum publicatie : 03-2022
 • Inhoudsopgave
  Onderweg is er altijd wel wat te beleven. Frits Kool en zijn vrouw Joke reizen graag. Vaak in Nederland, maar ook verder weg, zoals in Turkije en Indonesië. Over belevenissen met een religieus of kerkelijk tintje schrijft hij berichten voor het kerkblad van de Protestantse Gemeente in Engelen.In deze bundel zijn ruim dertig columns verzameld. Frits Kool (1944) groeide op in Broek op Langedijk (Noord Holland). Hij woonde met zijn gezin vele jaren in Woerden (Utrecht). Tegen het einde van zijn loopbaan verhuisden hij en zijn vrouw naar Engelen (Noord Brabant.). Beiden zijn aangesloten bij de Protestantse Gemeente Engelen en voelen zich betrokken bij het wel en wee van deze actieve kerkgemeenschap beneden de grote rivieren.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

BOKHOVENSE MAASDIJK

Wat moet een fietser, die niet een ware dierenvriend is, dan doen? Een tijdje blijven kijken hoe het lam tevergeefs probeert over het rooster terug te lopen? Gewoon doorfietsen en net doen of er niets aan de hand is? Nee, deze amateur-filosoof overwoog dat hij zichzelf moest overwinnen. Het verloren lam moest terug naar de moeder.
Dus hij sprak het lammetje geruststellend en bemoedigend toe, pakte het behoedzaam maar ferm op en zette het met een flinke zwaai over naar de andere kant van het veerooster. Iedereen blij. Het lam, het schaap en de fietser. Ik stapte weer op, keek nog even om en fietste snel verder. En filosofeerde over het verloren lam en de hereniging met zijn moeder. Thuis nog even de Bijbel erop nageslagen: Lucas 15 : 4-7. Over de zorg om wat verloren was. “Laten we feestvieren”. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen