€ 35,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Integer en gedreven

Koen Van Damme • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Meer dan ooit hebben we nood aan integere professionals, ook in de vastgoedsector. Dit boek is ontstaan vanuit de vraag hoe jonge mensen het best kunnen worden opgeleid tot integere vastgoedprofessionals. Ethisch handelen omvat meer dan enkel kennis van de wetgeving en eventuele beroepsdeontologie. Je bewust zijn van het eigen waardekader, in open dialoog met anderen kunnen reflecteren over het eigen handelen en het ontwikkelen van vaardigheden om moreel te oordelen, zijn troeven die je als toekomstig professional kunt meenemen om het verschil te maken in de wereld van morgen.
  Als vastgoedprofessional werk je met en voor mensen. Naast het eigen waardespectrum, een juridisch kader en de culturele levensbeschouwelijke achtergrond van de betrokkenen, zijn in tal van situaties ook morele rechten, belangen en wensen in het geding. Steeds komen uitdagingen op je pad die aanzetten tot gedegen reflectie.
  Dit boek is geschikt voor de vastgoedstudent, maar evenzeer aan te bevelen aan de vastgoedprofessional die al een eind van de professionele weg heeft afgelegd of ambities heeft om als professional in de brede vastgoedsector te gaan werken. Behalve zowel de toekomstige als de huidige bemiddelaar, beheerder en ontwikkelaar kunnen eveneens de belegger, vastgoedambtenaar en -deskundige eruit putten om zich met hernieuwde kennis en inzichten te positioneren in toekomstige situaties die appelleren aan hun moreel kompas.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 190mm x 240mm
  Aantal pagina's : 328
  Uitgeverij : Owl Press
  ISBN : 9789463934701
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 35,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen