€ 22,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Interieur renovatie planner

Maak van je huis een thuis

Fabulous Choice • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Word je eigen interieurontwerper met onze Interieur Renovatie Planner!  Deze alles-in-één planner stelt je in staat om al je renovatiegegevens op één plek te organiseren. Of je nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of gewoon je droomhuis wilt creëren, deze planner is jouw ultieme metgezel. Van het noteren van de huidige situatie tot het visualiseren van je droominterieur met moodboards en plattegronden, het beheren van je budget en belangrijke contacten, tot het bijhouden van boodschappenlijstjes en inspirerende notities - onze planner heeft ruimte voor alles wat je nodig hebt. Vereenvoudig je renovatieproject en bereik je doelen met onze Interieur Renovatie Planner.  Jouw visie, jouw huis, jouw planner!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 36
  Uitgeverij : Fabulous Choice
  ISBN : 9789464814514
  Datum publicatie : 09-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Welkom bij de Renovatieplanner!

Voordat je begint met het invullen van deze planner, wil ik je graag wat advies en handige tips geven om het proces soepel en succesvol te laten verlopen. Renovaties kunnen een opwindende reis zijn naar het creëren van de perfecte ruimte die aan al je wensen voldoet. Met deze planner hoop ik je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Advies voor het invullen:

Top tip: Schrijf alles in het boek met potlood, zo kun je alles wat je schrijft makkelijk veranderen. Tevens kun je zo de planner vaker gebruiken.

Bepaal je doelen: Voordat je begint, neem even de tijd om je doelen en visie voor de renovatie duidelijk te definiëren. Wat wil je bereiken met deze renovatie? Welke stijl en sfeer wil je in de ruimte creëren? Deze helderheid zal je helpen bij het maken van beslissingen tijdens het invullen van de planner.

Huidige situatie: Begin met het invullen van het formulier voor de huidige situatie van de ruimte. Neem de tijd om nauwkeurig de staat van de ruimte te beschrijven. Dit zal als basis dienen voor alle verdere stappen.

Nieuwe situatie: Denk na over wat je wilt veranderen en verbeteren. Vul het formulier in voor de nieuwe situatie met alle ideeën die je hebt. Het helpt als je al een algemeen beeld hebt van hoe je de ruimte wilt aanpassen.

Plattegrond tekenen: Gebruik de plattegrond pagina's om de huidige en nieuwe indeling van de ruimte op schaal weer te geven. Dit zal je helpen om een duidelijk beeld te krijgen van de beschikbare ruimte en hoe je die het beste kunt benutten.

Mood board maken: Creëer een mood board met afbeeldingen, kleuren en materialen die je inspireren. Dit zal je helpen om een coherente stijl en esthetiek voor de ruimte te ontwikkelen.

Boodschappenlijst: Maak een gedetailleerde boodschappenlijst van alle benodigdheden voor de renovatie. Dit omvat materialen, meubels, apparatuur en andere items die je nodig hebt.

Budget plan: Stel een realistisch budget op voor de renovatie. Houd rekening met zowel grote als kleine kosten en plan een buffer in voor onvoorziene uitgaven.

Adressenlijst: Houd alle contactgegevens van professionals, leveranciers en andere betrokkenen bij de renovatie bij de hand. Dit zal het gemakkelijker maken om te communiceren en samen te werken.

Notities en meer: Gebruik de daarvoor bestemde ruimte voor notities om belangrijke informatie, gedachten en vorderingen bij te houden gedurende het hele proces.

Creëer ruimte: Plak voor en achter in het boek een grote envelop, hier kun je belangrijke papieren die bij het project horen in bewaren, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden.

Met deze planner heb je een krachtig hulpmiddel in handen om je renovatiedoelen te bereiken. Neem de tijd om elk formulier zorgvuldig in te vullen en te overwegen. Jouw inzet en creativiteit zullen leiden tot een prachtig eindresultaat waar je trots op zult zijn.

Veel succes met jouw renovatieproject! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen