€ 34,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

IVDAVRA - HardCover

Instructie voor deelname aan virtuele realiteit Aarde

Marc Sijm • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Marc Sijm, zoon van een timmerman, opgegroeid in een dorp in West-Friesland, geschoold in de bouwkundige techniek, werkzaam in de informatica, opgeleid in verschillende vormen alternatieve geneeskunde, intuïtieve ontwikkeling, is nu Effortless coach en PSYCH-K® facilitator. Marc is geboeid door wat hem en anderen beweegt of tegenhoudt. Hoe mensen anders zijn van elkaar en ook weer precies hetzelfde zijn. De altijd aanwezige nieuwsgierigheid naar antwoorden op levensvragen zoals ‘wie ben ik?’, ‘wat is de reden van bestaan?’, ‘waar kom ik vandaan?’ hebben zijn levenspad, zijn keuzes en zienswijze bepaald.
    Het boek IVDAVRA is geschreven nadat hij zich voorstelde hoe het zou zijn als je zou kunnen herinneren waar je oorspronkelijk vandaan komt. Hoe het zou zijn als je wist waarom je leeft. Hoe zou het zijn, als je je kan herinneren waar je vandaan kom, wat het leven zou kunnen zijn.
    IVDAVRA vertelt wat het kan betekenen als de quote ‘Wij zijn geen mensen die spirituele ervaringen hebben, maar spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben’ de realiteit is. Stel je voor hoe het zal kunnen zijn als je herinner wie je bent en wat je in dit leven als doel hebt. De hoofdpersonage, Stu, een bewustzijnseenheid, hoort van het bestaan van een leeromgeving met de naam Aarde. Stu vindt deze leeromgeving en wordt voorbereid om hieraan deel te nemen.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 266
    Uitgeverij : Marc Sijm Uitgever
    ISBN : 9789083277318
    Datum publicatie : 12-2021
  • Inhoudsopgave
    Samenvatting
    Voorwoord
    1. Ontwikkeling
    1. Een bewustzijn
    2. Twee bewustzijnseenheden
    3. Meer bewustzijnseenheden
    4. Veel bewustzijnseenheden en communicatie
    5. Sociale systemen in bewustzijn
    6. Paradoxen
    7. Ontwikkeling van het grote bewustzijn
    8. Optimale ontwikkeling
    9. Virtuele realiteit
    2. Intermezzo
    10. Herinneringen klein mens
    3. Vooronderzoek
    11. Stu
    12. Erv
    13. Chaos in bewustzijn - geschiedenis
    14. Stu en Erv een-op-een
    4. Intermezzo
    15. Herinneringen iets groter mens
    5. Instructie
    16. Chatroom virtuele realiteit
    17. Maestro
    18. Stu en Maestro een-op-een
    19. Oorsprong
    20. Basistraining
    21. Toetreding tot virtuele realiteit
    22. De avatar
    v23. De koppeling tussen deelnemer en avatar
    6. Intermezzo
    24. Herinneringen jong volwassene
    7. Leren
    25. Deelname start
    26. De leerfases
    27. Zorg voor de avatar
    28. De Aarde
    29. Storende clusters
    30. Recapitulatie
    31. De koppeling
    8. Intermezzo
    32. Herinneringen volwassene
    9. Deelname
    33. Eerste deelname
    34. Herkenning
    35. Evaluatie
    36. Stu en Erv tweede een-op-een
    37. Observaties bij Stu
    38. Bespreking observaties bij Stu
    39. Bespreking storende clusters
    40. Het spel van bewustzijn
    41. Observaties bij Erv
    42. Bespreking observaties bij Erv
    43. Afspraak met familie
    44. Afspraak met ondersteuners
    10. Sluitstuk
    45. Het nu en dan verder
    46. Wijsheid over onze kinderen
    Nawoord
    Naslagwerk en gelezen literatuur
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 34,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Een groep bewustzijnseenheden komt naar Stu. Het zijn de helpers om de koppeling met een avatar tot stand te brengen. Voor Stu het zich werkelijk realiseert, zullen de informatiekoppelingen met de zintuigen aangelegd worden. Stu gaat worden gekoppeld aan een nieuwe avatar, een mens in de foetusfase. Een foetus die zich op dat moment ontwikkelt in een moeder. Het is zover! schiet er door Stu heen. De eerste deelname van Stu gaat van start. Stu is er helemaal klaar voor om de koppelingen te accepteren. Stu zindert van verwachting, van het avontuur dat staat te beginnen. De helpers zenden een zachte liefdevolle energie naar Stu. Zij kunnen zien wat er allemaal in het bewustzijn van deze deelnemer gebeurt.
De helpers zijn allemaal bij Stu. Een van hen geeft de informatie aan Stu dat de koppelingen een voor een gemaakt worden.
“Elke helper doet een van de informatiestromen. Elke helper is gespecialiseerd in het maken van de desbetreffende koppeling van een zintuig met het bewustzijn van de deelnemer.”
De helper stroomt naar Stu dat het de eerste koppeling gaat maken.
“De avatar waar je aan gekoppeld wordt, is zich nu op een veilige plek aan het ontwikkelen. Het bevindt zich nu binnen het lichaam van de moeder.” De helper gaat verder. “De zintuigen worden in deze ontwikkelfase van de avatar nog niet echt geprikkeld. Je zult in deze fase rustig kunnen wennen aan de nieuwe informatiestromen.”
Stu neemt deze informatie tot zich maar kan zich er nog niets bij voorstellen. Stu heeft nog geen referentiekader. Stu heeft veel informatie ontvangen, maar er is geen enkele ervaring binnen Stu, die lijkt op wat Stu allemaal gaat meemaken.
“De eerste koppeling is die van het zien met de ogen”, geeft de helper aan. “Er is in deze fase van de ontwikkeling van de avatar nog weinig informatie die je zult ontvangen.
De informatie van het zien bestaat uit licht en donker en uit kleuren.”
De helper is met het creëren van de koppeling begonnen en Stu ervaart direct een nieuwe stroom aan informatie. Het is nog onmogelijk om te duiden wat het is. Als Stu zou hebben kunnen omschrijven wat het was, wat die informatie betekende, dan zou Stu het kunnen omschrijven als donker met af en toe een glimp oranjeachtige gloed.
De helper geeft aan dat het gereed is. De koppeling is daar.
Een andere helper stroomt naar Stu. “De koppeling die ik zal leggen is die van het horen met de oren.
De informatie van het horen bestaat uit hard en zacht en uit hoog en laag.”
Stu heeft geen idee wat dit inhoudt.
De helper maakt de koppeling en Stu ervaart direct nieuwe informatie. Ook deze informatie is voor Stu niet te duiden. Als Stu zou hebben kunnen omschrijven wat het was, net als bij de eerste koppeling van het zien, dan zou Stu het kunnen omschrijven als een duidelijk waarneembaar bonkend geluid en daar dwars doorheen het geluid van snelle zachte zweepslagen. Deze beide geluiden blijken er nog voor een lange tijd te zijn, zolang als de avatar van Stu in de buik van de moeder verblijft. Stu voelt zich er meteen comfortabel bij. Het bonkend geluid is dat van het hart van de moeder en de zachte zweepslagen zijn van het hart van de foetus waar Stu zelf aan gekoppeld wordt. Alleen weet Stu dit nog niet. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen