€ 25,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Jean-Jacques c'est moi

Jean-Jacques Tamba • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Jean-Jacques Tamba, Boma - Belgisch Congo 1940, staat vooral bekend als de oud-cafébaas van ‘In de Soete Naem Jesus’. Dit café was gedurende ruim 30 jaar de multiculturele ontmoetingsplaats van het ‘Andere Antwerpen’, iedereen was er welkom, ongeacht huidskleur, sexsuele geaardheid of afkomst. Daarnaast ook bekend door zijn deelname aan de populaire reeks ‘Benidorm Bastards’, maar ook van zijn televisieoptredens in ‘Kinderen van de Kolonie’ en ‘Interview met de geschiedenis’.

  Na zijn opleiding als marinier bij de Force Navale van het Belgisch leger in Congo (Zeemacht), ging hij werken voor de Compagnie Maritime Belge. In Antwerpen ontmoet hij zijn Vlaamse vrouw en komt hij aan de Hoge Zeevaartschool studeren. Na een achttal jaren werken bij General Motors besluit Jean-Jacques terug te keren naar het leven op zee. Twee jaar later stop hij het zeemansbestaan om samen met zijn vrouw ‘In de Soete Naem Jesus’ te openen.

  Jean-Jacques Tamba is een rolmodel waarvan we kunnen leren dat diversiteit een kracht is die we moeten koesteren en vieren. Zijn positieve instelling en optimisme inspireren anderen om zich in te zetten voor gelijke kansen en een rechtvaardige samenleving, ongeacht hun achtergrond.

  Jean-Jacques, c’est moi is een buitengewoon levensverhaal van migratie, veerkracht en verandering.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 148mm
  Aantal pagina's : 184
  Uitgeverij : Jee3vzw
  ISBN : 9789464072778
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen