Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,99

ePUB ebook

  € 8,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Jels
  Jels (ePUB)
 • Cover Jels
  Jels (ePUB)

Jels

en de Dag der Gerechtigheid

Jane Trapman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  NU het pad in Fysi doodloopt, is er volgens Jels en Josh nog maar één mogelijkheid om dichter bij de voltooiing van de Yhuten-profetie te komen: Krylo. De aarddimensie en Fysi zijn niets in vergelijking met deze wereld waar Julio vandaan komt. De totaal andere cultuur, de vreemde spelletjes die worden gespeeld, de opkomende macht van Quantum en het uit elkaar vallen van de dimensiegrenzen bemoeilijken het vinden van de juiste antwoorden. Dan twijfelt Jels tot overmaat van ramp ook nog over Josh’ betrouwbaarheid. Voornamelijk door Hero. Kan ze door alle leugens en misleidingen heen kijken? En is ze dan nog op tijd om de strijd te winnen voordat de werelden vergaan?

  Jels – en de Dag der Gerechtigheid is het laatste deel van de serie Jels.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 155mm x 230mm
  Aantal pagina's : 360
  Uitgeverij : Jane Trapman
  ISBN : 9789082900774
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (10 uit 1 reviews)

  20-10-2021
  Spannend, deel 2 van Jels
  Jels deel 2 is heel spannend en spreekt tot de verbeelding van de lezer. Als je van fantasie verhalen houdt, dan is dit echt een boek om aan je lijstje toe te voegen!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 14,99

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

---
De smaak van zijn lippen was… zoet. Zoet als honing. Het gevoel dat hij haar gaf kwam niet eens in de buurt van het genot dat je voelt als je jezelf permissie geeft om dat overheerlijke chocoladeblokje in je mond te stoppen. Of nou ja, blokje, zeg maar gerust de hele reep!
Ze had het niet durven hopen, maar toen ze die blik zag, wist ze gewoon wat er zou gaan gebeuren. Hij zou ervoor gaan. Precies wat zij wilde − ze had zijn gezicht in haar beide handen gepakt en zich eraan overgegeven.
Zijn beginnende stoppels tintelden onder haar vingertoppen. Een tinteling die ervoor zorgde dat ze haar lippen feller op die van hem wilde drukken. Maar hij bood weerstand. Weerstand die haar mond liet ontspannen. Gretig pakte hij zijn kans en beet zachtjes in haar onderlip. Een ondeugende glimlach trok over zijn gezicht. Ze keek op naar zijn mooie ogen waarin de bekende blik stond die enkel oog had voor haar. Geen zin om te wachten, hij zoende haar weer, nu wél heftig. Zijn handen bewogen van haar gezicht naar haar nek en weer terug. Alsof hij niet wist wat hij als eerste wilde vastpakken.
Ze liet het toe, kon de verleiding niet weerstaan. En daarbij… ze vond dat ze het verdiend had. Na alles. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen