€ 23,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Job blijft thuis

Annemarie Haverkamp • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Corona teistert de wereld, maar Job heeft de tijd van zijn leven. Hij mag veel thuisblijven, krijgt extra aandacht van zijn ouders en geniet van de rust. Job is niet als andere kinderen. Hij kwam ter wereld met een zeldzame chromosoomafwijking. Dat hij een kwetsbare gezondheid heeft, weet hij zelf niet. Elke ochtend wordt hij vrolijk wakker en relativeert hij de zorgen van zijn vader en moeder.
  Achttien jaar lang schreef Annemarie Haverkamp columns in dagblad de Gelderlander over het leven met haar gehandicapte zoon. Ze deelde haar angsten en frustraties, haar gevechten met de bureaucratie, onzekerheden over de toekomst en bovenal haar grote liefde voor haar ontwapenende zoon. Gedurende zijn leven werd Job een kleine bekendheid; lezers spiegelden zich aan zijn vermogen om bij de dag te leven en niet te oordelen. De schok was dan ook groot toen Job in de herfst van 2021 plotseling overleed.

  Job blijft thuis is de laatste verzamelbundel over Job. Eerder verschenen Job, een zeldzaam jongetje (2007), Job zegt koekemokke (2009), Jarige Job (2013) en Job gaat viral (2016).
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 272
  Uitgeverij : Lebowski
  ISBN : 9789048866878
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen