€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Jonas Dubelaar - deel 1

grezhel, het horloge en de man op de draak

Annemiek Steur • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Op de oude rommelzolder van hun huis, vindt Jonas een oud horloge. Hij open het en ziet dingen die hij tot voor kort voor sprookjes gehouden had. Er komen veel vragen die onmogelijk te beantwoorden zijn in hem op en hij piekert zich suf. Op een nacht opent hij het horloge opnieuw en komt hij in een andere wereld terecht. Daar is hij de redder in nood en worden lastige opdrachten van hem geëist.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 321
  Uitgeverij : Annemiek Steur
  ISBN : 9789081954112
  Datum publicatie : 03-2014
 • Inhoudsopgave
  1. De zolder
  2. Het geheim
  3. De man op de draak
  4. Aftrinae dja Verydé
  5. De missie
  6. Op avontuur
  7. Magie en een verassing
  8. Rust of strijd?
  9. De belofte
  10. Het moeras
  11. Retake Luza
  12. Het is zover!
  13. Vliegen
  14. Luftrill
  15. Bezoek
  16. De verdwijning
  17. De nachtmerrie
  18. De inbraak
  19. Stom toeval en ongeluk
  20. Terug naar school
  21. Het verslag
  22. De finale
  23. Het L.A.M.
  24. Eindelijk thuis
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Jonas sloeg zijn ogen op en zag een blauwe lucht met weinig wolken. Het was nogal fris. Jonas keek naar beneden. Hij zag alleen maar bergen met wolkjes eromheen. Eén van die bergen was blauw.
Naarmate ze dichterbij vlogen, kon Jonas de aparte berg onderscheiden. En waarom borrelde het zo? Het was toch geen vulkaan?! Waarom was hij blauw? Ze kwamen steeds dichterbij en Jonas’ vermoeden bleek juist te zijn. Hij stond op het punt om uit te barsten! Zou die vulkaan misschien een blauwe kleur hebben omdat die lava nog heter was dan rode lava? In ieder geval is het bij vuur zo dat blauwe vlammen warmer zijn dan rode vlammen... Ze zouden er vlak langs vliegen. In paniek legde Jonas zijn handen op zijn hoofd en bereidde zich voor op het ergste. Hij voelde de lava al bijna zijn huid schroeien. Drie seconden bleef het stil en toen begon het te regenen. De regen viel met bakken uit de lucht. Jonas keek verbaasd op. Waar bleef de lava? Jonas keek verbaasd om zich heen. Nee, niets. Behalve die plotselinge stortbui. Jonas veegde zijn natte haar uit zijn ogen en draaide zich om naar Trinsr, hopend dat hij uitleg zou krijgen. Ze vlogen om de vulkaan heen. Er lag een kalm meertje achter. De draak dook naar beneden en landde op een goudkleurige rots. Er was nergens ook maar één grassprietje te bekennen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen