Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 24,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Les 2 - Natuur
  Les 2 - Natuur (boek)
 • Cover Les 1 - Identiteit
  Les 1 - Identiteit (boek)

Kennis voor de Engelenwezens

Zelfkennis & Spiritualiteit

Akhturaa • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Meer dan 400 pagina's! Voor de spirituele wezens op planeet aarde is dit het boek die hun zal helpen met hun zelfontwikkeling. Het studieboek vol met feiten over de realiteit van ons bestaan. De Engelenwezens zijn degenen die puur van hart zijn, of weer zullen worden. Het is tijd om jouw oneindige potentieel te ontketenen.

  Dit leven ervaart iedereen anders, maar uiteindelijk gaat het er aan het einde om, hoever we zijn in onze spirituele ontwikkeling. Veel zijn geroepen, maar weinig zijn gekozen en geschikt voor de roeping van de Engelenwezens. Wij zijn onze ware identiteit verloren waardoor we zijn vergeten dat we heilig zijn. Er is ons een laag zelfbeeld aangepraat waardoor we onzekerheden hebben ontwikkeld en mentale problemen. Dit boek zal jou mentaal sterker maken tegenover de illusies van het wereldse.

  De Engelenwezens zijn van de natuurlijke orde: fysieke en mentale gezondheid. Dit is waar we naar streven, en waar dit boek een bijdrage aan zal leveren. We moeten onszelf weer in originele orde brengen. Met leefadviezen die het verschil tussen leven en dood kunnen betekenen. Er zit een enorme kracht in jou verscholen, en met de juiste school, met de juiste educatie, kun jij het beste uit jezelf halen. Na het lezen van dit boek zal jouw leven veranderen omdat je zult groeien in jouw bewustzijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 434
  Uitgeverij : Akhturaa
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Verschillende onderwerpen worden besproken zoals mentaliteit, identiteit, voeding, spiritualiteit, emoties, natuur, succes, wetenschap, creatie, duivelsheid, en gezondheid. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen