€ 12,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Kleurrijk

14 eigenzinnige types uit de voetballerij

Frits Tromp & Danny van der Linden • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In Kleurrijk beschrijven Frits Tromp en Danny van der Linden veertien kleurrijke mensen uit de voetbalwereld. Hun verhalen geven ons een kijkje in hun loopbanen en de levens van topsporters die het publiek niet alleen op het veld, maar ook met andere fratsen vermaakten.

  Onder meer René van der Gijp, Hans Kraaij Junior, Fritz Korbach, Willem van Hanegem en Louis van Gaal komen aan bod in dit boek.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 47
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789492475503
  Datum publicatie : 10-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  22-10-2016
  Ontzettend leuk boek
  Wat hebben de auteurs een ontzettend leuk boek geschreven! De verhalen over de voetballers zijn aangenaam en prettig leesbaar. Door de verhalende stijl is dit boek voor iedere sportliefhebber prima te lezen. Complimenten!

     Leuke verhalen
     Prettige schrijfstijl

  Geplaatst door uit Nieuwegein , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ook houdt Fritz van de vrouwen. Deze vrouwen vallen als een blok voor de pure Fritz. Maar Korbach blijkt geen makkelijke man om mee samen te leven. Hij kijkt graag naar andere vrouwen en laat het dan niet alleen bij kijken, komt vaak laat en dronken thuis en leeft meer op de voetbalclub waar hij werkt dan thuis.

Journalisten weten Korbach ook vaak te vinden. Hij heeft altijd een leuk verhaal, neemt nooit een blad voor de mond en is bovendien ook voor journalisten hartelijk en gezellig. Zijn uitspraken zijn opvallend: ‘Die kleine rotneger,’ is bij Fritz Korbach helemaal geen uitspraak met racistische bedoelingen. Hij doelt op Romario die wel heel goed speelde tegen zijn team. Ook de papegaaiensoep (drank) is een bekende uitdrukking van Korbach. En dan heb je nog witte muizen met rooie staarten. Een uitdrukking die Korbach gebruikt, maar die niemand begrijpt.

Fritz Korbach is succesvol als trainer. Vaak weet hij met zijn clubs naar de eredivisie te promoveren. Bovendien komt er echt iemand binnen als Korbach wordt aangesteld. Hij weet het tij te keren. Nog altijd spreekt men van het Korbach-effect als het bij een club niet zo lekker liep en het na een trainerswissel ineens beter gaat. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen