€ 14,98

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Knock-out Body Noodplan

In 2 weken weer strak en slank

Maya W.F. Koolmees / Jay Th. Zijp • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Er bestaat geen wondermiddel om binnen 1 nacht dat geweldige lijf te krijgen waarmee je iedereen de ogen uit steekt. Je kunt niet met een paar dagen op je voeding letten en een paar supplementen slikken weer in dat super strakke jurkje passen en daar ook de rest van het jaar in blijven passen. Afvallen en gezond blijven vergt een langdurige inzet en nagenoeg altijd een blijvende wijziging van je levensstijl. Om op gewicht te blijven zul je altijd op je voeding moeten letten en in beweging blij-ven.

  Maar soms heb je zo’n moment dat er een feestje in het verschiet ligt, of een weekendje weg waarvoor je je bikini uit de kast moet trekken en precies dan zit je niet lekker in je vel. Je weet wel dat je er eens serieus werk van zou moeten maken en je weet ook echt wel wat je er voor moet doen en vooral voor laten maar het lukte gewoon even niet.

  Maar je wilt er wel goed uitzien over 2 weken. Voor die momenten is er dit boek. Dit is geen levensstijl, dit is hoe je snel een paar kilo lichter wordt en vooral strakker in je vel komt. Niet voor de lange duur maar om je over 2 weken op dat feestje of dat uitje goed te voelen, vol zelf-vertrouwen over je uiterlijk.

  Natuurlijk weet je dat dit niet enorm overgewicht kan aanpakken.
  Voor de lange duur is er wel wat meer voor nodig maar voor nu kan dit precies dat zetje in de rug zijn dat je no-dig hebt.

  Niemand kan 20 kilo afvallen in 2 weken en dat is ook niet wat dit boek beoogt. Al kunnen de maaltijdplannen en de oefeningen in dit boek wel degelijk de richtlijnen vormen voor de lange duur.

  Een Knock-out Body in 2 weken!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 130mm x 195mm
  Aantal pagina's : 105
  Uitgeverij : Lucky Canard
  ISBN : 9789082855043
  Datum publicatie : 01-2020
 • Inhoudsopgave
  Inhoud

  1. In 2 weken een knock out body - 11
  2. Wat wel en wat niet eten - 19
  3. Beweging - 33
  4. Het maaltijd weekplan - 37
  5. De gematigde versie - 48
  6. Sportoefeningen - 61
  7. Recepten - 68
  8. Boodschappenlijst - 85
  9. En na die 2 weken - 91
  10. Stappenplan voor succes - 97
  11. Hoe verder? - 102
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,98

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

In 2 weken een knock out body

Een slanker figuur dus. Als je te maken hebt met over-gewicht dan heb je waarschijnlijk te lang te ongezond geleefd. Vaak geven mensen ziekten of lichamelijke condities de schuld maar in veruit de meeste gevallen is daar geen sprake van. Iedereen kan afvallen met uitzon-dering van die mensen die daadwerkelijk een ziekte hebben maar als we de reacties op verschillende Neder-landse forums mogen geloven lijdt inmiddels 80% van de Nederlandse bevolking aan een schildklier afwijking.

Als je serieus werk wilt maken van gewichtsverlies zul je dus moeten starten met die eerste hele belangrijke stap: zelfacceptatie. Stop met de schuld geven aan een ziekte die je niet hebt, met jezelf voor de gek houden bij het erkennen wat je eigenlijk over een hele dag of week eet en stop met anderen de schuld geven.

Als je opschrijft wat je eet en dan ook echt tot in detail, kom je vaak al snel tot de ontdekking dat het heel wat meer is dan je in je hoofd hebt. Dat ene koekje bleken er stiekem 5 te zijn en dat glaasje witte wijn waren er eigen-lijk 2 maar dan ook wel elke avond en niet enkel in het weekend. En dat stukje taart op die verjaardag was ei-genlijk bijna 2 stukjes omdat je dat stukje dat er afbrok-kelde ook maar voor het gemak hebt opgegeten. Eerlijk-heid naar jezelf, niet langer jezelf voor de gek houden dus.

Maar starten met gewichtsverlies betekent ook stoppen met de schuld bij anderen neerleggen. Natuurlijk is het moeilijk om nee te zeggen als je collega jarig is en met die heerlijke Bossche bollen aan komt of dat er altijd een pot spekjes bij je moeder op de keukentafel staat. En die heerlijke geuren van vers gebakken brood of gebak als je ergens door een winkelstraat loopt op de vroege och-tend. Maar wees eerlijk: niemand dwingt je om je hand uit te steken. Je krijgt geen straf als je nee zegt. Er zijn geen vreselijke gevolgen als je niet mee eet. Je doet het helemaal zelf, erken dat dan ook.

------------------------------------------------------------------

Als je echt werk wilt maken van afvallen en op een ge-zonde manier slanker worden dan zul je aan het werk moeten. Als je te kampen hebt met echt serieus overge-wicht of met obesitas dan is daar wel iets meer voor no-dig dan even een beetje opletten. Voor serieus overge-wicht moet je je levensstijl aanpassen en bij voorkeur de rest van je leven. Betekent dit dat je de rest van je leven op dieet moet? Zeer zeker niet! Diëten werken niet, om-dat er een begin en een eind aan zit. Als je daarna weer terug gaat in de ongezonde levensstijl die het overge-wicht heeft veroorzaakt zitten die verloren kilo’s er bin-nen enkele weken of maanden allemaal weer aan, bij voorkeur met een paar extra kilo’s. Het veranderen van een levensstijl is precies dat; een nieuwe betere levens-stijl aanwennen. Gezonder leven omdat je je daar door beter voelt en op gewicht blijft. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen