€ 49,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Koken - Handboek Ter Duinen

Hotelschool Ter Duinen VZW • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen

    Kookboeken heb je in alle smaken, geuren en kleuren. De syllabus van hotelschool Ter Duinen, opgebouwd uit jarenlange ervaring en duizenden losse notities, werd gebundeld in dit luxueuze boek Koken, het handboek. Met deze recepten leerden Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke koken! Een onmisbaar standaardwerk voor elke zichzelf respecterende (amateur)kok en voor iedereen die zich wil professionaliseren in de technieken van het koken. Koken, het handboek is intussen ook de syllabus voor de studenten aan de Hotelschool Ter Duinen. Het boek bevat ruim 300 klassieke recepturen. Verder is er een uitgebreide vaktermenlijst en vind je er alle basistechnieken met stap-voorstapfoto's. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek is dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire. Van de originele editie van Koken, het handboek werden intussen meer dan 22.000 exemplaren verkocht.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 233mm x 292mm
    Aantal pagina's : Niet bekend
    Uitgeverij : Lannoo
    ISBN : 9789401471718
    Datum publicatie : 09-2020
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 49,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen