€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Krachtig Kiezen

In 7 stappen kiezen voor jezelf en het leven dat jij wil

Rosita Mo-Ajok • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hoe kun jij jouw leven veranderen? Hoe weet je wat je wil? Hoe ga je om met angst en onzekerheid? Rosita heeft zich hier jaren in verdiept en daarom heeft zij dit laagdrempelige boek geschreven. Hierin vind je inspirerende verhalen van vrouwen die vaak alles verloren en opnieuw begonnen en zeven praktische stappen om krachtig te kiezen voor jouw leven. De zeven stappen zijn zo duidelijk uitgewerkt dat het jou ook gaat lukken om voor jezelf te kiezen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 172
  Uitgeverij : RMU
  ISBN : 9789464431384
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  Weet je precies wat jij wil in het leven? Durf je niet te geloven dat jij het leven kan leven zoals jij het wil? Geloof je dat jij het leven mag leven zoals jij het wil leven? Als jouw antwoord nee is, heb ik Krachtig kiezen geschreven voor jou! Zodat ik je kan helpen als je het even niet meer weet. Als er zo veel van je wordt gevraagd en zo hard aan je wordt getrokken dat jij niet eens meer je eigen stem kan horen. Het is geschreven om je te inspireren. Daarom zitten er 16 interviews in met vrouwen die op een bepaald moment in hun leven ook krachtig hebben gekozen. Die precies vertellen hoe zij dat hele proces hebben ervaren. Zodat jij weet dat je echt niet alleen bent en ook jij het kan. Daar zijn wij allen van overtuigd.

  Als je geïnspireerd bent kan je ook zelf aan de slag met de 7 praktische stappen om je eigen doel te bepalen en bereiken.

  Concreet en niet moeilijk, zodat jij niet onderweg schrikt en het opgeeft.
  Dit boek is voor jou als jij niet aangemoedigd bent om het beste van jouw leven te maken. Of als je dat simpelweg niet durft. De 7 stappen, maar ook de interviews, laten je zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt. Het is nooit te laat om een betere keuze te maken!
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen