€ 49,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Krachtig voor de klas

Martin Valcke • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het Vlaamse onderwijs is continu in verandering. Regelgeving verandert, het beleid verandert, schoolvisies verschillen, schoolpopulaties worden diverser, leerinhouden evolueren. Bovendien heeft elke school een grote mate van autonomie in het invullen van de na te streven minimumdoelen, de klasorganisatie, de lesorganisatie, de vakkenindeling…
  Wat wérkt nu echt, in het onderwijs en in jouw klas? Krachtig leraarschap blijkt een combinatie van klassieke instructiemethodes met innovatieve aanpakken en onderwijstechnologieën. De auteurs preken niet de revolutie, maar pleiten voor een overdachte aanpak waarbij je klassieke en nieuwe aanpakken evalueert op hun waarde voor jouw lesaanpak en voor jouw leerlingen.
  Via een combinatie van praktijkverhalen en theorie nodigt dit boek uit om te experimenteren, te overleggen met collega's en te evolueren als leerkracht en als schoolteam. Dit boek helpt student-leraren om hun eigen, krachtige weg te banen in een complex onderwijslandschap, rekening houdend met de unieke context van elke individuele leerling, klas en school.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 191mm x 239mm
  Aantal pagina's : 400
  Uitgeverij : Owl Press
  ISBN : 9789464759006
  Datum publicatie : 10-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 49,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen