€ 23,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Kwetsbaar en onbegrensd

Marie Kellner • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Kwetsbaar en onbegrensd is een schriftelijk verloop van een verleden vol pijn, verdriet maar ook vechtlust. Doorheen de jaren heeft Marie obstakels moeten overwinnen om te worden wie ze vandaag de dag mag zijn.
  Tussen de momenten van chaos en twijfels is er ook ruimte geweest voor dromen en verlangens. Een van de grootste dromen van Marie was om een boek te schrijven. Maar niet eender welk boek, een boek om anderen te inspireren.

  In een wereld waar mentale gezondheid nog steeds taboe is, vecht Marie om zich een weg te vinden met haar eigen kwetsbaarheden. Maar ze werkt er aan... Met het verlangen een ander te helpen, want over de hele wereld schuilen er nog talloze Maries van alle leeftijden. Dus, als haar verhaal anderen kan helpen de strijd niet op te geven dan is het voor haar een win-win situatie. Ze zou dan van haar droom haar realiteit maken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 153
  Uitgeverij : Marie-Louise Kellner
  ISBN : 9789464432251
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  Kwetsbaar en onbegrensd  Deel 1:
  Mijn verhaal, mijn getuigenis…

  Het werd eens tijd dat wat er mij in mijn jongere jaren overkomen is een vorm van inspiratie voor de volgende generatie kon dienen. Een opsomming van de highs en lows van een leven vol chaos, zoektocht naar vrijheid en passie, die hopelijk een genezing voor mezelf en anderen kan teweeg brengen.


  Deel 2:
  De weg naar die verlichting des levens…

  De dag waar ik mijn laatste kans op deze wereld toch besloot te benutten in mijn zoektocht naar tevredenheid.


  Deel 3:
  Brieven en gedichten:

  mijn dagelijkse gedachten en emoties verwerkt in stanzas en rijmen naar een onbekende recipient, verscholen ergens op deze aardbol.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Er was een reden waarom ik naar daar was gegaan, ik had besloten voor de eerste keer dat ik al mijn problemen ging aanpakken. Alles waar ik mee zat ging ik opentrekken. Hoe pijnlijk en zuur het ging aanvoelen, het was tijd om mezelf eindelijk de genezing te bieden die ik verdiende.
Dankzij de kilometer lang geduld van de begeleiding en de heel boeiende sessies, begon de theorie op mijn zijn en verstand in te werken. Het enige was dat ik me daar, in samenwerking met de andere vrouwen van de behandelingsgroep, zo vaak tegenkwam. De grootste confrontatie was het feit dat ik mezelf absoluut niet kende maar ook niet apprecieerde op deze wereld. Dit onbestaande acceptatie werd ook verdoofd naargelang de tijd die ik gebruikt had. Ik was een alcoholverslaafde geworden uit vluchtmechanisme. Het enige verlang die ik had was vluchten van de pijn die ik elke seconde ervaarde. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen