€ 34,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Laat die overtuiging los!

Bart Verhaagen • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Vastzitten in jezelf en meer willen bereiken op je werk en in je relatie? Met dit boek van meester-trainer Bart Verhaagen heb je een nieuwe methode in handen om alle vormen van beïnvloeden te leren. Aan de hand van het Perspectief Principe ontdek je dat weerstand bij anderen en knelpunten bij jezelf terug te voeren zijn op overtuigingen die dwarsliggen. Deze kun je ombuigen door de twaalf perspectieven uit het Beïnvloedingskompas toe te passen. Je krijgt hiervoor gratis toegang tot een scan van jouw Beïnvloedingsprofiel en uitgebreide e-learning modules. Ontdek hoe je ruimer en effectiever in het leven kunt staan!

  Bart Verhaagen (1964) is ruim 25 jaar trainer en pionier op het gebied van leiderschap, effectiviteit en het sturen van verandering. Hij is kerntrainer bij De Baak en oprichter van De Crux Training en Advies. Je herkent hem aan zijn rust en de twinkeling in zijn ogen. Wie met Bart werkt, ontdekt de pure essenties en nieuwe perspectieven. Dat brengt vrijheid en maakt ontwikkeling nodig.

  'De grote kracht van de technieken in dit boek wordt versterkt door de kwetsbaarheid van de voorbeelden die de auteur gebruikt.' - Marcel Hurkens, neurodiversiteit-expert en coach
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 176mm x 247mm
  Aantal pagina's : 226
  Uitgeverij : Bart Verhaagen
  ISBN : 9789083400600
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 34,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen