€ 45,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Latijns-Amerikaanse vrouwen uit Almere

Verhalen van migranten in een nieuw land

} Lyla Carrillo Quan - Van der Kaaden • Boek • hardback

 • Samenvatting
  "Latijns-Amerikaanse vrouwen uit Almere", brengt door middel van fotografie en een verzameling inspirerende verhalen de sociaal-culturele realiteit van migrantenvrouwen en hun rol in de multiculturele samenleving, die ze nu "thuis" noemen, in beeld.

  De verhalen bieden een bijzonder en interessant inkijkje in het leven van een groep nieuwe Nederlanders. Migratie, integratie, erkenning, culturalisering, identiteit, verlies, rouw en acceptatie zijn terugkerende thema's. De migranten hebben allemaal hun momenten van zwakte gekend maar hun positiviteit is hun drijvende kracht. Het zijn verhalen met portretten die ontroeren, verbazen, verbinden en inspireren. Ze laten zien hoe je obstakels kunt overwinnen en hoe je kunt werken aan "opnieuw beginnen zonder je wortels en identiteit kwijt te raken". Het zijn de verhalen van zovele immigrantenvrouwen over de hele wereld. Zij hebben meerdere uitdagingen moeten overwinnen in hun migratie-ervaring en tegelijkertijd zetten zij zich in om een toekomst op te bouwen in hun gastland.

  Het boek biedt hoop, motivatie en inspiratie aan iedereen die ver van zijn of haar land woont en beoogt tegelijkertijd het bewustzijn te vergroten van wat migrantenvrouwen hebben bijgedragen aan Nederland, met name aan de stad Almere, die in de slechts 44 jaar van haar bestaan een multiculturele samenleving met 146 nationaliteiten is geworden. Het boek vormt een brug tussen culturen en een begin van begrip voor elkaar.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 184
  Uitgeverij : 101 STUDIO
  ISBN : 9789083129723
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 45,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen