€ 21,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Lean Green Belt (English)
  Lean Green Belt (English) (boek)
 • Cover Lean Green Belt
  Lean Green Belt (boek)

Lean Orange Belt

Ton van Kollenburg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Sinds 1990 begeleidde Ton van Kollenburg meer dan honderd lean verbeterteams en leidde hij honderden mensen op in het continu verbeteren bij grote en kleine organisaties in industrie, dienstverlening en zorg. Hij leerde dat Lean Management maar beperkt draait om het hebben van de juiste kennis. Veel belangrijker zijn de juiste praktische lean vaardigheden.
  Net als zijn boek dat in 2019 verscheen met de titel ‘Lean Green Belt – Verbeteren als praktische vaardigheid in de 21e eeuw, is de nadruk op praktische vaardigheden de basis geworden van dit boek. Het onderscheidt zich van andere lean boeken door de grote aandacht voor de praktisch toepassing van Lean Management met veel voorbeelden, oefeningen en praktische tips. Met dit boek kan de lezer zich grotendeels zelfstandig de kennis en vaardigheden eigen maken die horen bij de Lean Orange Belt van de 21e eeuw. Het gebruik van dit boek, in lessen en trainingen over Lean Management, zorgt dat meer aandacht kan worden besteed aan het oefenen van de principes en gebruik maken van tools in plaats van aan het overdragen van kennis.
  Het boek is geschikt voor iedereen die Lean Orange Belt wil worden en studenten, in het laatste jaar van het MBO of de eerste jaren van het HBO, die met Lean Management aan de slag willen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 128
  Uitgeverij : Learning Lean
  ISBN : 9789082946710
  Datum publicatie : 08-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen