€ 125,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Leerboek chirurgie

E. Heineman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ideale voorbereiding op chirurgische praktijkMet unieke, verhelderende figuren over chirurgische anatomieOok online te raadplegen, met verwijzingen naar veel extra materiaal

  Dit basisboek over chirurgie vormt de ideale voorbereiding op de praktijk voor studenten geneeskunde, coassistenten, verpleegkundig specialisten en physician assistants. Voor chirurgen in opleiding is het een waardevol naslagwerk, net als voor andere artsen die met chirurgische vraagstukken te maken krijgen.  Leerboek chirurgie is thematisch opgezet. Aan de orde komen onderwerpen van alle tijden, zoals ileus, breuken en acute buik, maar ook nieuwe ontwikkelingen in de endoscopie, endovasculaire technieken en de traumaopvang. Daarnaast gaat het boek in op de perioperatieve zorg en aspecten als veiligheid en kwaliteit rondom operaties.
  Deze derde, herziene druk is volledig geactualiseerd. Nieuw zijn de unieke verhelderende figuren, die zorgen voor een beter begrip van de chirurgische anatomie. Het boek is ook online te raadplegen. In die versie is het boek aangevuld met links naar onder andere richtlijnen, procedures, voorbeeldvideo’s van operaties en toetsvragen.Leerboek chirurgie is samengesteld door leden van alle subverenigingen van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 209mm x 279mm
  Aantal pagina's : 901
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036825177
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 125,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen