€ 116,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Leerboek microbiologie en infectieziekten

prof. dr. A.I.M. Hoepelman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Beschrijft veel voorkomende infectieziekten in Nederland en Vlaanderen Overzichtelijk ingedeeld aan de hand van groepen infectieziekten Bespreekt MERS, SARS, modellering, pandemic preparedness, vaccinontwikkeling en niet-farmacologische interventies

  In dit boek wordt stilgestaan bij alle soorten infecties en alle aandachtsgebieden binnen de medische microbiologie. Het is gebaseerd op klinisch relevante groepen van infectieziekten, waarbij de nadruk is gelegd op die infectieziekten die een in Nederland en Vlaanderen werkzame arts regelmatig tegenkomt.De vijfde druk is bijgewerkt op actuele onderwerpen zoals MERS, SARS, COVID-19, modellering, pandemic preparedness, vaccinatieontwikkeling en ook niet-farmacologische interventies. Dankzij de inbreng van Vlaamse redacteuren en auteurs is er ook specifieke aandacht voor resistentie en therapie in België. Vrijwel alle ziektebeelden worden toegelicht aan de hand van casuïstiek. De hoofdstukken zijn opnieuw ingedeeld en in ruime mate van illustraties voorzien. 
  Leerboek microbiologie en infectieziekten is primair bedoeld voor studenten geneeskunde en medische biologie, maar wordt ook binnen de studies tandheelkunde en mondzorg ingezet. Daarnaast is heteen handzaam naslagwerk voor de professional. Alle inhoud van dit boek is bovendien via de online leeromgeving beschikbaar.Aan deze geactualiseerde en uitgebreide druk hebben specialisten van alle Nederlandse en Vlaamse geneeskundefaculteiten meegewerkt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 280mm
  Aantal pagina's : 476
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036829434
  Datum publicatie : 11-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 116,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen