€ 20,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Leeuwinnenhart

Sonja Evers • Boek • hardback

 • Samenvatting
  In Leeuwinnenhart beschrijft Sonja in verhaal en gedichten de achtbaan waarin zij met haar gezin terecht komt als bij haar jongste zoontje, bij toeval, neuroblastoom/kinderkanker wordt geconstateerd. Een intens geschreven verhaal over een paar maanden van onzekerheid.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 144
  Uitgeverij : Sonjuro
  ISBN : 9789082865516
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,8 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  09-12-2018
  Leeuwinnenhart
  Aangrijpend om zo direct meegevoerd te worden op de ongewisse tocht van een jong gezin door de jungle van ziekte, angst en onzekerheid. Openhartig, helder en to the point. Een aanrader tot steun voor ieder die genoodzaakt is het leven van zijn of haar kind (of andere geliefde) door ziekte in handen van deskundigen te leggen. Voor hèn is het lezen een bemoediging en een stimulans om zich voor dat individuele, kostbare leven onvermoeibaar te blijven inzetten.

     Vlot geschreven.

  Geplaatst door uit Kennemerland
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  22-07-2018
  Zeer aangrijpend verhaal.
  Een intens geschreven verhaal van Sonja, over haar zoontje Rogier die een kwaadaardige tumor blijkt te hebben en de hel van onzekerheid waar het hele gezin doorheen moet, met zoveel hart- en zielepijn, maar ook met humor! Zo mooi beschreven! Je wordt gelijk deelgenoot gemaakt en wilt het boek in een ruk uitlezen. Zo boeiend ook en emotioneel; ongelofelijk. Het boek ziet er, ondanks de ernst van het verhaal, zo mooi en ook zo vrolijk uit. Wat kan "toeval" dan ook " groot geluk" betekenen! Bravo Sonja! Dank je wel dat je dit persoonlijke verhaal van jou en je drie mannen met ons allemaal hebt willen delen.


  Geplaatst door uit Drenthe , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  08-07-2018
  Leeuwinnenhart
  Heb het boek van de week ontvangen . Al bij de eerste bladzijden helemaal gegrepen door haar verhaal .Zo knap om die hele 8 baan waar ze in belandt tot in de details te kunnen beschreven ! En zo invoelend ook . Normaal leg ik een boek na 1 hoofdstuk vaak weer even weg , maar nu kon ik niet stoppen met lezen en heb het bijna uit . Het is niet zo maar een verhaal . Het is een waar gebeurd verhaal en dat maakt het voor mij nog aangrijpender , ook voor al die ouders die zoiets moeten meemaken . ( hoop dat Villa Joep veel donaties mag ontvangen voor onderzoek naar levensreddende behandeling Van neuroblastoom )


  Geplaatst door uit Vlaardingen / Zuid - Holland , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  18-06-2018
  Aangrijpend verhaal
  Als lezer wordt je direct vanaf het begin meegesleurd in het aangrijpende, waargebeurde verhaal van Sonja, haar jongste zoontje en de rest van het gezin. Een nachtmerrie met gelukkig ook lichtpuntjes. Een indrukwekkend verhaal voor iemand die hier nooit mee te maken heeft gehad, maar ongetwijfeld ook heel veel herkenning voor diegene die die dit wel hebben gehad. Leeuwinnenhart is zo'n boek die je in één keer uit wil lezen.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

'Pijn zonder weefselschade bestaat! Want wat doet mijn hart nu zeer, terwijl er met mijzelf lichamelijk niets aan de hand is. Mijn zoontje van 2 is deze week gediagnosticeerd met neuroblastoom. Mijn wereld staat stil, als in een vacuüm. De komende week zal duidelijk worden, na onderzoeken, welke vorm hij heeft en welk stadium, daarna komt er weer structuur als de behandelingen zullen starten.
De onzekerheid nu is om gek van te worden.'


Eén geheel

Ik moet die maanden herleven
Het is zo snel gegaan
Geen tijd om na te denken
Om bij alles stil te staan

Nu beschrijf ik het in delen
En vorm het tot één geheel
Dan kan ik los gaan laten
Maar het blijft van mij een deel

Sonja 18 oktober 2017 ×
SERVICE
Contact
 
Vragen