€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

leven is samen met anderen

TOM DE WINTTER • Boek • paperback

  • Samenvatting
    De avonturen die coach en meditatietrainer Tom de Winter de afgelopen 60 beleefde, leverde hem een schat aan inzichten op. In zijn workshops vertelt hij zijn cursisten graag over de ervaringen op zijn levenspad, eraan toevoegend dat ‘hij er een boek over zou kunnen schrijven.’ Een lege agenda, veroorzaakt door de beperkende maatregelen in verband met de corona pandemie, bood hem de rust en ruimte om zijn eerste boek te schrijven met de titel ’60 JAAR WAARNEMEN, doorleven EN WEER doorgeven’.
    In dit tweede boek vertrouwt hij wederom zijn inspirerende verhalen aan het papier toe. Met veel vaart en een vleugje humor gidst De Winter ons in dit boek door zijn leven en laat ons kennismaken met zijn kijk op een scala aan culturele, biologische en spirituele onderwerpen.
    Tom de Winter heeft over de hele wereld workshops en meditatiecursussen gegeven en woont momenteel in Zuid-Duitsland.



    Over ’60 JAAR WAARNEMEN, doorleven EN WEER doorgeven’
    De levenslessen die de schrijver in dit boek deelt, zijn verpakt in verhalen en anekdotes over zijn leven, zijn werk en de vele bijzondere reizen die hij heeft gemaakt. Dat De Winter de lezer daarbij wel een advies meegeeft, maar nergens oordeelt, zorgt voor een ontspannen leeservaring. Een heerlijk boek, dat ook nog voldoende stof tot nadenken bevat.
    Ria Schopman, auteur van de roman ‘Alea’
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 148mm x 210mm
    Aantal pagina's : 153
    Uitgeverij : TOM DE WINTER
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 01-2023
  • Inhoudsopgave
    WT JE DAGELIJKS DOET IS JE LEVEN OOK WAT JE NALAAT IIS LEVEN, BEWUST KEUZES MAKEN IS MOEDIG, LEVEN KENT GEEN FOUTEN ALLEEN ERVARINGEN, LEVEN ZONDER OORDEEL MAAKT RIJK,
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik vind het een hele grote eer om, zittend achter mijn bureau, de informatie die ik in de loop der jaren verzameld heb, met jullie te delen. Neem daarbij niets zomaar voor waarheid aan, toets het aan je eigen ervaring en bepaal daarna zelf of het voor jou goed voelt om er iets mee te doen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen