€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

levend dood

Devallo zelfs monsters hebben een hart

Jana the Streetcat • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Devallo

  Zelfs monsters hebben een hart

  De legende van het duivelskind. Zo noemen ze me toch. Ik ben ondertussen al bijna aan het eind van mijn leven. Het begin was zoals voor elk kind moeilijk. Helaas, was dat voor mij nog lastiger. Ik ben namelijk niet voor honderd procent mens. Maar ik had goede vrienden die me hielpen mijn lot in eigen handen te nemen. Om volwassen te worden.
  Hopelijk heb jij dat ook en anders helpt het lezen van mijn geschiedenis je misschien een beetje. Maar weet, niemand staat er zijn hele leven alleen voor, hoe donker het ook is. Vraag het maar aan iemand die zijn halve leven in de schaduwen heeft doorgebracht. Net als voor mij toen, is het misschien ook voor jou tijd om te beginnen te leven. Of in mijn geval dood levend te zijn.
  Succes.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 206
  Uitgeverij : The Streetcat Company
  ISBN : 9789463459655
  Datum publicatie : 02-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik keek lichtjes bezorgd naar Aton, hij werd dronken. Dus wisselde ik zoals zo vaak stiekem zijn wijn met water. Ik denk wel dat hij wist dat ik dat soms deed, maar hij had er nog nooit iets over gezegd. We zaten in ons vaste cafĂ©. Maar ik was er niet echt met mijn gedachten bij. Volgende week was het Aton zijn 16de verjaardag en ik wist nog steeds niet wat ik hem moest geven. Ook verwachte ik een belangrijke brief, van een paar scholen waarvoor ik me had ingeschreven. Ik had een hoop brieven geschreven en gevraagd om een studiebeurs in een hoop landen. Het maakte me eerlijk gezegd niet uit welk land, als ik hier maar weg kon. Op dat vlak voelde ik me nog steeds wat schuldig. Ik had het plan jaren geleden al bedacht en begin dit jaar, was ik begonnen met de uitvoering ervan. Ergens dit jaar in de zomer werd ik zelf 16. En als alles volgens plan liep, verliet ik deze zomer mijn geboorteland en dan kon ik eindelijk in een ander land opnieuw beginnen. Alleen als je het land verliet, kon je nooit meer terugkomen. En hoewel ik het geld had om te vertrekken en de eerste maand te overleven, toch had ik de toestemming van de koning nodig, vooral omdat ik wist dat ooit zou moeten terugkeren. Al was het maar om mijn moeder te begraven. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen