€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Levensmagie

Elk einde is een nieuw begin

Maud Gizmoo • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Alle energie heeft invloed op elkaar. De levensenergie wordt door vele dingen samen bepaald, zoals mensen, dieren, natuur en alles om ons heen. Alles bestaat uit energie, zichtbaar en onzichtbaar. Liefde is een van de sterkste energievormen. Elke liefdevolle handeling en keuze vanuit het hart zet een sterke energiestroom in beweging. Energie verdwijnt niet, maar gaat over in elkaar of transformeert. Dus elke beweging van energie heeft een oneindig effect in de wereld en het universum. En alles begint bij jezelf. Als jij goed voor jezelf zorgt en jezelf ruimte geeft jou te zijn, zal dit ten goede komen aan je energie. Jouw energie zit dan in de juiste stroom wat effect heeft op de energetische stroom van de ander. Als je daarnaast ook nog zorg draagt voor elkaar, zal de energie heen en weer blijven bewegen. Hoe meer elke ziel het contact herstelt of versterkt met zijn innerlijke bron, hoe sterker en gerichter de liefdes- en energiestromen de wereld en het universum in kunnen gaan. Die stromen die zo hard nodig zijn om de mensheid weer tot een krachtige eenheid te maken.

  De levensbasis is het horen van je zielsstem. Door hier energie en vertrouwen aan te geven, ga je pas diep voelen hoe magisch het leven werkt.

  Levensmagie is hetgeen wat de Levensserie compleet maakt. De luiken Ontwakende zielskracht, Onbeschrijfelijke liefde en Vliegende magische kleine rozen, nemen je mee in de thema’s persoonlijke processen, zielsgroei, (zelf)liefde, geluk, spiritualiteit, energetische eenheid en alles wat wij als zielen op ons levensavontuur meemaken. Alles wat je doet leren, groeien, voelen en echt leven. Alles wat het leven zo magisch maakt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 248
  Uitgeverij : Maud Gizmoo
  ISBN : 9789464816778
  Datum publicatie : 12-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen