€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Lief voor mezelf

Karen Geens • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Lief voor mezelf, op zoek naar fysieke en mentale balansIn deze authentieke getuigenis breekt Karen Geens een lans voor meer zelfliefde, zelfzorg en zelfacceptatie. Ze toont de moeizame weg die ze afgelopen jaren aflegde, een pad vol ups en downs, maar wel één dat haar dichter bij de stem van haar ware ik bracht, vol vreugde, creativiteit en (zelf)liefde.

  Lach maar, al staren ze je aan. Sprankel maar. En laat ze maar. Laat ze maar denken, al huil je tien minuten lang, als een klein kind, te midden van een groep volslagen onbekenden. Probeer maar, ook al voel je de daver in je stem en de twijfel in je hart. Als het niet lukt, probeer dan vooral nog een keer. Denk na bij elke stap die je zet, groot of klein, maar denk vooral niet te veel na. Heb vertrouwen. Je bent op de goeie weg. Wees dankbaar, dankbaar voor alle kleine dingen op je pad, al is het maar voor dat ene lieveheersbeestje dat net in je ooghoek verscheen, op het moment dat je dacht dat je door de grond zou zakken. Je bent niet door de grond gezakt. Je staat er nog. En je staat heus niet alleen!In deze authentieke getuigenis toont Karen de moeizame weg die ze afgelopen jaren aflegde, een pad vol ups en downs, maar wel één dat haar dichter bij de stem van haar ware ik bracht, vol vreugde, creativiteit en (zelf)liefde.Over de auteurKaren Geens (1992) studeerde af als master in het tolken aan de KU Leuven en startte haar carrière in het onderwijs. Ze speelt, schrijft, vertelt verhalen en brengt mensen met elkaar in verbinding, maar ze volgt in de eerste plaats, altijd en overal, haar hart.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 153mm x 214mm
  Aantal pagina's : 112
  Uitgeverij : Bloom
  ISBN : 9789072189363
  Datum publicatie : 03-2023
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord 8 Inhoudstafel 11 De metafoor van de ui 12 Mijn leven staat op z’n kop 13 Opnieuw leren voelen met Rebalancing 22 Slaap zacht! 24 Een gezonde geest in een gezond lichaam 31 Bittere tranen die stromen 37 Adempauze 46 Fysiek en mentaal uit balans 49 Hier en nu 55 In contact met de helende kracht van Moeder Aarde 63 Zacht en mild 67 Ik hou van jou mij 69 Vriendschap en gezonde relaties 72 De kracht van dankbaarheid 80 Et maintenant? 82 Go with the FLow 96 een blik vooruit en een blik achteruit 98 Epiloog 100 Literatuur 102
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen