€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

LIEFDE, Help de wereld helen

en begin bij jezelf!

Merel Slotboom • Boek • paperback

 • Samenvatting
  LIEFDE, Help de wereld helen, begin bij jezelf!
  Als je ongelukkig, boos en verdrietig bent is dat wat je uitzendt en wat je terugkrijgt. Als je je helemaal blij en dankbaar voelt, is dat wat je aantrekt.
  Christina von Dreien zei: “Als alle mensen één dag gelukkig zouden zijn, zou het onlicht verdwijnen omdat het niks had om op te voeden.”
  Toen ik haar dat hoorde zeggen dacht ik bij mezelf: “kan dat waar zijn? Zo Ja, wat kan ik dan doen om die dag te creëren?”
  Wat je in je handen hebt, is wat ik kan doen. Ik deel met jou de 12 meest effectieve oefeningen die ik ken om angst en verslaving te overwinnen en je open te stellen voor liefde, heling en je vibratie te verhogen. Ontdek de vele kinesiologische oefeningen, meditaties, visualisaties, Quantum sprongen en met het boek heb je gratis toegang tot mijn online training waar alle oefeningen op video door mij uitgelegd worden.
  Laten we samen hemel op aarde creëren!
  Veel liefs, Merel Slotboom
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 98
  Uitgeverij : Selfenizer
  ISBN : 9789083223544
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave
  Colofon 3
  Introductie 5
  Hoofdstuk 1 Drieverwarmer Smoothie 11
  Hoofdstuk 2 Divine Jamming® 17
  Hoofdstuk 3 Quantum I® 21
  Hoofdstuk 4 De Kristallijne Matrix 33
  Hoofdstuk 5 Magische Meditatie 35
  Hoofdstuk 6 Kristall Stadt 41
  Hoofdstuk 7 De-Programming 47
  Hoofdstuk 8 Hart chakra visualisatie 55
  Hoofdstuk 9 Verslavingen loslaten 61
  Hoofdstuk 10 Geblokkeerde angst tappen 66
  Hoofdstuk 11 5 elementen geluid balans 72
  Hoofdstuk 12 Hechting 76
  Conclusie 83
  Dankwoord 85
  Bibliografie 87

 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Introductie
Liefde, Help de wereld helen, door eerst jezelf te helen. Dat had de titel moeten zijn.
Zoals je zult begrijpen, zou deze titel, A niet op de kaft passen en B zou hij niet verkopen.
Bij marketing leer je, verkoop ze waar ze om vragen en geef ze wat ze nodig hebben.
Ik weet, “lieve jij”, dat je onbaatzuchtig bent en de wereld wilt redden maar, weet je, de wereld is in orde en heeft geen redding nodig. Het is de mensheid, die onder druk staat en je kunt helpen door jezelf te helen.
Dus, “lieve jij”, welkom bij mijn elfde boek. Dankjewel, dat je jouw tijd en aandacht en liefdevolle zorg investeert in dit boek.
Ik was geïnspireerd om dit boek te schrijven door een opmerking van Christina von Dreien in een van haar “Love streams”. Christina is een heel speciale jonge vrouw uit Zwitserland.

Ze zei: “Als alle mensen op de aarde één dag gelukkig zouden zijn, zouden alle uitdagingen met het onlicht over zijn, omdat het niks meer zou hebben om op te voeden.”
Als je me kent, weet je dat ik altijd aan het studeren ben en mijzelf, anderen en de wereld balanceer en dan weet je ook dat ik een heel creatieve en reactieve geest heb.
Toen ik deze zin tegenkwam, vroeg ik mijzelf af: “Is dit waar? Is dit waar? En, wat kan ik doen om deze éne speciale dag, waarop iedereen gelukkig is, te helpen creëren?”
Nou, ik kan een boek schrijven en een serie video’s maken over hoe mensen gelukkig kunnen worden en door gelukkig te worden, zichzelf helen en de wereld en anderen!
Als ik je leer hoe je je vibratie kunt verhogen, triggers en trauma’s oplost, verbindt met de liefde, jezelf en anderen, hoe je je missie vindt, dan kunnen we de energie van deze wereld veranderen en het volgende tijdperk in gaan met gratie, genot en gemak.
Als kinesioloog en lerares ken ik ontelbaar veel technieken om stress, angst en boosheid los te laten en weer leerbaar en open voor liefde en geluk en zelfs plezier te worden. En dat ga ik je leren in dit boek en in de video’s die ik voor je heb gemaakt.
Je kunt dit boek als een kaartendek lezen. Daarmee bedoel ik, open het gewoon waar het goed voelt en doe de oefeningen op die pagina. Het helpt om de introductie eerst te lezen, zodat je een idee hebt waar alle oefeningen, meditaties en visualisaties voor zijn.
Lees het boek en doe de oefeningen niet allemaal op dezelfde dag. Dat is gewoon te veel van het goede. Je zult jezelf opblazen en dat is oncomfortabel. Neem het met je mee in je tas en leg het op je nachtkastje en doe één of twee oefeningen per dag.
Alle technieken die ik gebruik zijn van mijn leraren of van eigen hand. Hier zitten hele cursussen achter, die je kunt volgen. Wat ik je laat zien, is slechts de top van de ijsberg. Als je geïnspireerd bent door een specifieke techniek kijk dan in de bibliografie aan het einde van het boek voor meer informatie over de cursus of de auteur.
Wat je je moet realiseren is dat niks of niemand jou gelukkig gaat maken. Alleen jij kunt dat doen. Je bent geen slachtoffer, je bent een krachtige creator. Je moet alleen wakker worden om het te zien.
Dit boek zal je helpen om je vibratie te verhogen en bepaalde blokkades en geloofsovertuigingen te elimineren, zodat je kunt ontdekken wie je werkelijk bent.
Je bent een krachtig wezen van liefde en licht dat hier naartoe is gekomen om een leven op aarde te ervaren, in dit rare ruimtepak dat we een lichaam noemen.
Voel je niet beledigd. Heb gewoon de moed om door te lezen. Ik help je op elke mogelijke manier om de waarheid over jezelf te ontdekken. Zodra je weet wat je bent en je emoties als een richtingaanwijzer gebruikt, zul je meer van wat goed voelt gaan doen. Je energie gaat omhoog. Je zult gelukkiger zijn, meer mooie synchroniciteit en mooie mensen en relaties aantrekken. Dan zal je de creator van je eigen leven worden.
Zodra jij uitgelijnd bent met de bron, ontvang je ook de energie die jou helpt creëren.
Het is enkel mogelijk om te creëren vanuit liefde en licht, nooit vanuit de afwezigheid ervan. Werkelijke kracht zit in liefde en licht en het goede nieuws is, dat is wat jij bent. Je was het alleen vergeten.
Dus, nu wens ik je veel geluk en veel plezier bij het lezen van dit boek en het doen van de oefeningen met mij.
Met dit boek, krijg je toegang tot 12 video’s op mijn ledenpagina, waar ik je laat zien hoe de technieken uit elk hoofdstuk gedaan moeten worden. Ik neem je zelfs echt met me mee, energetisch, in de kinesiologie balansen.
Je vindt alle video’s op de ledenpagina van mijn website waar je gratis toegang toe hebt omdat je mijn boek hebt gekocht. Ga naar de bibliografie achter in het boek om de link te vinden.
Je zult ontdekken dat het veel gemakkelijker is om de meditatie en visualisatie te doen wanneer ik je begeleid met mijn stem, dan met geschreven letters die je moet onthouden.
Veel plezier en laat me weten wat er in jouw leven verandert. Word lid van de besloten Facebook groep speciaal voor de lezers van dit boek. Je vindt de link in de bibliografie achter in het boek.
Vraag jezelf: “Wat zou ik doen, kiezen, leren en hoe zou ik dienstbaar kunnen zijn wanneer ik kies om te leven vanuit mijn hart en vanuit geluk?”
Vraag jezelf dat elke dag!
Veel liefde, Merel

×
SERVICE
Contact
 
Vragen