€ 20,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Liefde in plaats van chocola

Judith van Gennip • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU! Na een zware werkdag is eerst een halve zak chips nodig om tot rust te komen... Herken je deze situaties?
  Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen én je gewicht. Wil je er blijvend vanaf? En niet meer op dieet? Sara van Grootel en Judith van Gennip helpen je stap voor stap bij dit proces. Ze laten je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Ze laten zien hoe je je behoefte aan rust en aandacht kunt bevredigen zónder naar troosteten te grijpen. Met dit boek krijg je je snoepbuien definitief onder controle.

  ‘Confronterend en motiverend.’
  ‘De verhalen van de afvallers en emotie-eters zijn een feest der herkenning. Ik realiseer me dat ik niet de enige ben die op een verjaardag niets eet en thuis stiekem de koelkast induikt.’

  Sara van Grootel en Judith van Gennip zijn beide diëtist en al jaren ‘Emotie-eten de baas’-specialist©. In hun praktijken helpen ze klanten het patroon van emotie-eten te doorbreken met behulp van het 7-stappenplan van Emotie-eten de baas. Hierdoor hebben honderden klanten het emotie-eten achter zich kunnen laten, en dat gunnen we jou ook! Sinds 2021 zijn zij samen eigenaar van Emotie-eten de baas en leiden ze andere leefstijlprofessionals op om met het 7-stappenplan te werken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 220mm
  Aantal pagina's : 132
  Uitgeverij : Booklight
  ISBN : 9789492595621
  Datum publicatie : 07-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen