Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 34,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover LinkedIn for business
  LinkedIn for business (PDF)
 • Cover Meer succes met de Linkedin Sales Navigator!
  Meer succes met de Linkedin Sales Navigator! (boek)

LinkedIn voor bedrijven

Corinne Keijzer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als bedrijf kun je LinkedIn voor vele doeleinden inzetten, hoe klein of groot je bedrijf ook is, voor alle soorten en maten ondernemers is het geschikt. Doelgerichte updates plaatsen, adverteren, je bedrijf als werkgever profileren, er zijn zoveel meer mogelijkheden dan het persoonlijke profiel. LinkedIn expert, -trainer en officieel LinkedIn ambassadeur, Corinne Keijzer leert je in dit 267 pagina’s tellende boek alle geheimen omtrent de LinkedIn bedrijfspagina kennen. Hoe profileer je jouw organisatie op de juiste manier op LinkedIn? De LinkedIn bedrijfspagina biedt veel kansen en mogelijkheden en past in veel organisaties goed binnen de marketingmix. Het sluit vaak perfect aan op het communicatieplan en is steeds vaker onderdeel van de contentstrategie. Het is een mooie aanjager voor je website maar ook een prachtig kanaal om prospects en klanten op de hoogte te houden van jullie werkzaamheden, projecten, successen en ontwikkelingen op gebied van producten en diensten. Dit boek is een overzichtelijke en duidelijke handleiding boordevol tips en adviezen om (nog meer) succes te halen uit je LinkedIn bedrijfspagina. Het boek krijg je gratis bij de workshop ‘LinkedIn voor bedrijven’ van Digital Moves.

  Als bedrijf kun je LinkedIn voor vele doeleinden inzetten, hoe klein of groot je bedrijf ook is, voor alle soorten en maten ondernemers is het geschikt. Doelgerichte updates plaatsen, adverteren, je bedrijf als werkgever profileren, er zijn zoveel meer mogelijkheden dan het persoonlijke profiel. LinkedIn expert Corinne Keijzer leert je in dit 267 pagina’s tellende boek alle geheimen omtrent de LinkedIn bedrijfspagina kennen. Kortom, dit boek is weer een handleiding boordevol tips en adviezen om (nog meer) succes te halen uit je LinkedIn bedrijfspagina. Waar wacht je nog op!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 243mm
  Aantal pagina's : 265
  Uitgeverij : Some Books Uitgeverij
  ISBN : 9789083011752
  Datum publicatie : 01-2020
 • Inhoudsopgave
  ONDERWERPEN: Hoe profileer je jouw bedrijf op LinkedIn. Wat zijn de voordelen ten opzichte van het persoonlijke LinkedInprofiel. Hoe maak je je bedrijfspagina zichtbaar en vindbaar. Hoe creëer je goede updates, waar moet je op letten en hoe zorg je voor meer interactie. Hoe trek je meer volgers aan voor je bedrijfspagina en met welke content. Hoe zet je employee advocacy binnen je organisatie in, hoe laat je je medewerkers meewerken aan het genereren van meer bekendheid en uiteindelijk omzet. Welke vormen van adverteren zijn er, op welke doelgroepen kun je je advertenties richten en hoe maak je er effectief gebruik van. Hoe werkt campagnebeheer, welke statistieken kun je aflezen. Hoe profileer je je als werkgever en hoe bouw je aan een relatie met je toekomstige werknemers. Hoe kun je leren van je statistieken. Hoe zet je je website en andere kanalen in om je bedrijfspagina meer aandacht te geven. Je krijgt naast dit boek ook onze nieuwsbrief met daarin diverse tips, tricks en LinkedIn updates toegestuurd.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 34,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen