€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Loosdrechtse Tekeningen Deel 2

Loosdrechtse Tekenaar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Niet normaal meer! Hier is Deel II van Loosdrechtse Tekeningen alweer. Deze exclusieve uitgave bevat wederom een bundeling van tekeningen over de meest historische inwoners, legendarische winkels en de vele door regen geteisterde evenementen in het dorp Loosdrecht. Denk hierbij aan Alie Rensenbrink, Moe Bok, de Bunt Brothers, de Historische Kring en vele andere bekende en minder bekende inwoners. Een aantal tekeningen in deze uitgave is reeds verschenen in de lokale krant De Nieuws Ster, maar Loosdrechtse Tekeningen Deel II zit ook VOL met prenten die nog nevernooitniet verschenen zijn op het internet, facebook of waar dan ook. Bestel hem dus maar gauw. Deel II is dikker dan ooit, dus veel lees- en kijkplezier gewenst!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 297mm x 210mm
  Aantal pagina's : 50
  Uitgeverij : De Cirkel
  ISBN : 9789083057712
  Datum publicatie : 10-2019
 • Inhoudsopgave
  50 cartoons over het wel en wee van het dorp Loosdrecht. Met onder meer tekeningen van de winkels aan de Frans Halslaan, de feesttent, het oude gemeentehuis, het legendarische Bos van Hacke, de brandweer en nog veel meer!
 • Reviews (8,8 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  18-10-2019
  deel 2
  Het was weer een belevenis om de tekeningen te bekijken. Zeker waar een blad vol stond met tekeningetjes. Daarbij heb je dan wel een bril nodig. Die slaat dan weer aan van de lachtranen. Al met al weer een succesvolle editie. Gaat nu de familie in. Groet Lex


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  17-10-2019
  Heerlijk kijkboek
  Had deel 1 al en heb meteen na uitkomst deze deel 2 ook aangeschaft. Het feest van de herkenning, al die Loosdrechtse mensen en situaties! Nu maar wachten op deel 3.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen