€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Love & Found

Liefde op bestelling

Eva Laurens • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Kate is een hopeloze romanticus die halsstarrig gelooft dat er voor iedereen die ene ware rondloopt. Met een flinke dosis enthousiasme begint ze haar eigen relatiebemiddelingsbureau, Love & Found. Maar al snel blijkt dat het niet zo eenvoudig is als ze had gedacht om mensen samen te brengen.
  Terwijl Kate druk in de weer is om haar klanten te koppelen aan hun droompartners, staat ze plotsklaps oog in oog met de persoon die haar eigen hart op hol doet slaan. Het kleine addertje onder het gras? Hij is een van haar eigen klanten! Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, gedraagt haar beste vriend zich vreemder dan ooit tevoren. Is het de lente die voor al die eigenaardige kriebels zorgt, of is er meer aan de hand dan Kate ooit had kunnen bedenken?

  In 'Love & Found', een heerlijk romantisch boek geschreven door Eva Laurens, word je meegenomen op een rollercoaster van romantische verwikkelingen, misverstanden en onverwachte gevoelens. Kate's zoektocht naar de liefde blijkt een hilarische reis vol verrassingen te zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 155
  Uitgeverij : Hugola
  ISBN : 9789464818475
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen