€ 17,95

ePUB ebook

  € 11,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Lukraak

Een roman over het toeval van ons bestaan

Edine Bakker • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Op een dag ontmoet Lotte, de dochter van de controversiële kunstschilder Anton Markies, haar toekomstige man Bart. Na een vrolijke periode besluiten ze dat de tijd rijp is voor gezinsuitbreiding. Maar wat een roze wolk had kunnen zijn, eindigt in een regenfront van tranen. Lotte worstelt met haar gevoelens en probeert haar kinderwens krampachtig uit te laten komen. Daarbij stuit ze op veel onbegrip in haar omgeving. Terwijl Bart haar geweldig steunt, zakt haar vader Anton steeds verder weg in zijn eigen depressie. Steun of geen steun: het is háár lichaam en zíj moet alles ondergaan. Als alles eindelijk ten goede lijkt te keren, komt Lotte voor het grootste dilemma in haar leven te staan. In de roman Lukraak beschrijft Edine Bakker een kinderwens die niet volgens het boekje verloopt.
  • Productinformatie
    Fragment : Download Fragment
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 243
    Uitgeverij : M.H.M. Ligthart Holding BV
    ISBN : 9789090306957
    Datum publicatie : 03-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (8,3 uit 2 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    02-07-2019
    Buitengewoon thema
    Hoe toevallig is onze aanwezigheid in de huidige vorm? Wat heeft ons gemaakt tot wie we zijn? Een filosofisch thema dat aan het denken zet in de vorm van een alledaags maar toch boeiend verhaal. Heel leesbaar, de auteur heeft woorden gegeven aan diepe emoties en indringende gedachten zonder in clichés te vervallen. De plot gaat verder dan je verwacht. Ik hoop dat we snel weer een boek van Edine Bakker tegemoet kunnen zien.


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    09-06-2018
    Geweldige pageturner
    Het boek is zodanig geschreven dat je het echt niet meer weg wil leggen. Je voelt je meteen verbonden met Lotte en Bart. Ondanks de beladen onderwerpen is het toch geen zware kost. Het is een heerlijk vakantieboek met humor en spanning. En dat allemaal voor een debuutroman...ik kan niet wachten op het volgende boek van deze schrijfster!

       Leest makkelijk
       Spannend tot het einde

    Geplaatst door uit Nijmegen , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 17,95

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen