€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Maak werk van je dromen

handleiding voor ondernemende mensen die waardevol hun dromen willen realiseren.

Benno Rijpkema • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Levenslessen die wij allang kennen, zijn nu handzaam gemaakt voor iedereen.

  Mensen zijn van nature geneigd tot groei. Groeien in de zin van meer en breder. Het lijkt wel of sommige mensen hier beter in zijn dan anderen. Wat doen zij toch om zo succesvol in het leven te staan?

  Op basis van een onderzoek onder succesvolle mensen zijn deze zogenaamde 'geheimen' bloot gelegd. Het blijken de aloude levenswijsheden te zijn die succesvolle mensen beter onder de knie hebben dan anderen. In dit boek neemt Benno Rijpkema de lezer mee in deze levenswijsheden en stap voor stap kun je jezelf hierin bekwamen. Bekwamen in het leiden van een waardevol leven en het realiseren van al jouw dromen.

  Handleiding voor ondernemende mensen die waardevol hun dromen willen realiseren.

  Maak werk van je dromen geeft je de handvatten om vandaag met jezelf als mens aan de slag te gaan. Hoe zet jij jezelf neer als mens, hoe verkoop jij je ideeën, hoe zet jij jezelf neer als dienstbaar mens, hoe leid jij de mensen om je heen?

  Kortom, wat kun jij doen om succesvol te zijn? Succesvol in het bereiken van de doelstellingen van jezelf. Welke droom streef jij na en hoe ga jij die realiseren? Dat zijn de kernvragen waarop dit boek de antwoorden geeft.

  Let op: dit boek is een 'vertaling' van het boek Succesvol Ondernemen, geschreven op verzoek van coachees die door de auteur zijn begeleid.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 222
  Uitgeverij : RA Groep Uitgeverij
  ISBN : 9789081856225
  Datum publicatie : 02-2014
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord
  Inleiding
  De menselijke energie
  De mens als verkoper van ideeën
  De dienstbare mens
  De mens als leider
  De mens als ondernemer

  Dankwoord
  Succesprincipes van Apple
  Je ziet wat je wilt zien
  De kracht van verwondering
  Waartoe kunnen dromen leiden
  Energie?!

  100 lessen van succesvolle mensen
  Literatuurlijst
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Succes is een toverwoord in onze maatschappij. En tegelijkertijd komt onze ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’ inslag om de hoek kijken en er gelijk achteraan zegt: ‘blijf wel met twee benen op de grond.’

Wat willen we nu? Succes of niet?

Voor dit boek ga ik er vanuit dat jij als lezer, getriggerd door de titel van het boek, inderdaad succes wilt hebben. Succesvol zijn als mens.

Je kent ze vast wel. Mensen die alles wat ze zien en aanraken in goud weten te veranderen. Gek word je er soms van. Zo op het eerste oog doen ze niet zoveel anders dan jij en ik. Ze zijn niet bovenmatig intelligent, ze kunnen ook zo maar jouw buurman zijn. Als het daar niet in zit, waar zit het dan wel in?
Ik was (en ben) er door getriggerd. Zelfs zodanig dat ik heb besloten een onderzoek naar dit 'soort' mensen te doen. Het onderzoek heeft anderhalf jaar tijd in beslag genomen en heb gedurende deze periode circa 100 succesvolle mensen geïnterviewd.

Om de link te leggen met mijn vak als coach en adviseur en het zijn van de eigenaar van een eigen adviesbureau, heb ik mijn zoektocht gegoten in een onderzoek. Een onderzoek dat helder moest maken waarom sommige mensen alles wat zij vastpakken in goud weten te veranderen.

Dat dit ging leiden tot het boek dat nu voor je ligt was niet de eerste gedachte bij de start van het onderzoek. Het was wel mijn droom om ooit nog eens een boek te schrijven. Uiteindelijk is het wel in de richting van een boek gegroeid, omdat ik mede door de vele gesprekken geïnspireerd ben geraakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun succes te verwezenlijken.

En hoe kun je dat beter doen dan met een boek de opgedane kennis te delen met alle lezers. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen