Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 58,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Management en organisatie

Burcu Öztürk • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het boek Management en Organisatie biedt een levendige en plezierige kennismaking met het vakgebied organisatiekunde. Daarb is veel aandacht geschonken aan actualiteit, wat tot uiting komt in de aansprekende artikelen en praktkvoorbeelden. Dankz de toegankelke schrfstl is het boek een bondig alternatief voor de 'zwaardere' boeken over dit vakgebied.

  Structuur
  Dit boek volgt een model van Management & Organisatie dat als een heldere rode draad de noodzakel ke samenhang toont tussen de deelgebieden: strategie, management, structuur, cultuur, processen en medewerkers. De aandacht voor cultuur en processen wordt in drie hoofdstukken onderstreept.

  Opbouw
  Ieder hoofdstuk begint met leerdoelen. In de tekst van het hoofdstuk zn onderwerpen eveneens gegroepeerd in een logische opbouw. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een schematische samenvatting die ook weer is toegespitst op die leerdoelen.

  Didactiek
  De vaktermen en begrippen in Management en Organisatie worden, direct wanneer deze aan de orde komen, in de kantln voorzien van een korte en krachtige definitie. Met 'zelf aan zet'-vragen en oefenvragen kan het begrip van de leerstof direct worden getoetst. Dit maakt het boek ook uitstekend geschikt voor zelfstudie. www.pearson.nl MyLab Nederlandstalig

  Fred Rorink werkt als hoofddocent Bedrijfskunde aan Saxion Enschede. Hij is tevens medeauteur van het boek Verander management, ook een uitgave van Pearson.

  Burcu Öztürk is docent en onderzoeker Bedrijfskunde aan Saxion Enschede op het gebied van management, marketing en international business.

  MyLab
  In MyLab hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal:
  * Meer dan 1.400 meerkeuzevragen
  * Ruim 400 kennisvragen
  * Ruim 80 opgaven, teamoefeningen en cases met uitwerkingen
  * Materiaal voor verdieping van de leerstof
  * Aantrekkelijke presentaties in PowerPoint met tekst en animaties en ondersteund met YouTube-filmpjes
  * Figuren & Tabellen
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 195mm x 266mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Pearson Benelux B.V.
  ISBN : 9789043032506
  Datum publicatie : 03-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 58,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen