€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Manifesteer je droomleven

Volgens de 3-6-9 manifestatiemethode

Fabio Vinago • Boek • loose-leaf

 • Samenvatting
  Betreed de fascinerende wereld van manifesteren en ontdek een grensverleggende methode die het onbekende overschrijdt. In
  ‘Manifesteer je Droomleven volgens de 3-6-9 manifestatiemethode’ nodigt de auteur je uit voor een transformerende reis waarin je de elementaire krachten van het universum leert aanboren om je diepste verlangens te manifesteren.

  Dit boek is een wegwijzer naar kennis, inspiratie en bewustwording die je meeneemt naar grenzeloze en magische oorden. Je maakt uitgebreid kennis met de mystieke wereld van de numerologie waar de 3-6-9 cijferreeks deuren opent naar ongekende mogelijkheden. Je leert de belangrijkste sleutels om te manifesteren en de 17-secondenregel toe te passen. Daaropvolgend is er een volledig hoofdstuk gewijd aan de 3-6-9 manifestatiemethode en leer je hoe je je manifestatie transformeert naar een heldere en duidelijke affirmatie. Aansluitend wordt dit boek vergezeld met meer dan 50 krachtige affirmaties die je direct kan aanwenden om je diepste verlangens tot werkelijkheid te brengen.

  Manifesteren is een praktische toepassing die al eeuwenlang door mensen wordt beoefend én die gebaseerd is op het geloof dat onze gedachten en energie de kracht bezitten om onze realiteit te creëren. Dit manifestatiedagboek is een eenvoudige en krachtige manier om je dromen en verlangens tot leven te brengen. Met behulp van meer dan 100 invulpagina’s biedt dit manifestatiedagboek dé tools om je intenties specifiek uit te spreken, actie te ondernemen en je realiteit positief te beïnvloeden.
 • Productinformatie
  Binding : Loose-leaf
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 180
  Uitgeverij : Art of Mediums VOF
  ISBN : 9789464817904
  Datum publicatie : 02-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen