€ 11,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Avonturen van Manus & Janus

Dick Bouquet • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Schrijver Dick Bouquet geeft de traditie een schop met zijn fantasierijke vervanger van de stijve Sinterklaas en zijn door velen gehate Zwarte Pieten. In dit boek blijkt Sinterklaas ook maar een heel gewoon mens te zijn met alledaagse gebreken, nu zijn Pietenslaafjes het vanwege een griepepidemie (sic!) laten afweten. Wie had gedacht dat Sinterklaas zijn veters niet zelf kon strikken? Het boek markeert misschien wel de definitieve ondergang van de zwartepietendiscussie.

  Sinterklaas* staat er helemaal alleen voor: op de stoomboot op weg naar Nederland worden al zijn Pieten ineens geveld door een geheimzinnige Pietengriep. Zonder zijn Pieten lukt het hem niet eens zijn veters te strikken! Hoe moet dat nu verder? Sinterklaas is een beetje wanhopig, zeker nadat er aan boord van alles mis gaat. En dan is boef Blitz met zijn handlangers ook nog eens in de buurt… Manus en Janus springen te hulp, samen met de slimme Sophietje. Maar redden zij Sinterklaas wel op tijd uit de problemen? *Van dit Sinterklaasverhaal is, in een iets andere versie, in 2015 een bioscoopfilm verschenen onder de titel ‘Sinterklaas is nog niet jarig!’ (Roxy Movies)
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 136mm x 208mm
  Aantal pagina's : 80
  Uitgeverij : BLOP
  ISBN : 9789082851557
  Datum publicatie : 10-2021
 • Inhoudsopgave
  Inhoud 1 Hij komt, hij komt 2 Daar zit een luchtje aan 3 Stop met dat lawaai! 4 Ontsnapt 5 Verstrikt 6 Even geduld a.u.b. 7 Man overboord 8 Sinterklanus 9 Wie klopt daar? 10 Verstoppen! 11 Afgeluisterd 12 Spookachtig bezoek 13 Smakelijk eten 14 Kijk eens diep in mijn… 15 Spaarpotverdikke! 16 Rennen, Sinterklaas! 17 Een nieuw plan 18 Betrapt! 19 Drie vogelverschrikkers 20 Zakhoofden 21 Meedoen met de show 22 Hooggeëerd publiek 23 Vaarwel Sinterklaasfeest 24 Eigen schuld, dikke bult 25 Dag Sinterklaas
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 11,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen