€ 29,45


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mark Twain

Drie-in-één

Mark Twain • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mark Twain Drie-in-één is een unieke verzameling van drie meeslepende werken samengebracht in één buitengewoon boek.
  --------------------------------------------------------
  Boek 1- Een verhaal over een Paard

  Ontdek de betoverende wereld van Een verhaal over een Paard door Mark Twain, waar de kracht van vriendschap en de ontembare geest van avontuur samenkomen in het hart van een edel dier. Dit meeslepende verhaal neemt je mee op een onvergetelijke reis door het Amerikaanse westen, gezien door de ogen van een nobele viervoeter.
  Van de uitgestrekte vlaktes tot de bruisende steden, volg het leven van dit bijzondere paard terwijl het navigeert door de uitdagingen van het wilde landschap en de wisselende banden met de mensen die het pad kruisen. Met Twain's kenmerkende humor en scherpzinnigheid biedt Een verhaal over een Paard een verfrissende kijk op mens-dierrelaties en de onvoorspelbaarheid van het leven zelf.
  Een tijdloos verhaal dat zowel jong als oud zal betoveren, Een verhaal over een Paard is een onvergetelijk avontuur vol humor, hart en onverwachte wendingen. Verlies jezelf in de pagina's van dit meesterwerk van een van de grootste Amerikaanse schrijvers aller tij
  --------------------------------------------------------
  Boek 2 – Een verhaal over een hond

  Stap in de wereld van Een verhaal over een hond en laat je meevoeren door een hartverwarmend verhaal van vriendschap, loyaliteit en de onbreekbare band tussen mens en dier. Geschreven door de legendarische auteur Mark Twain, deze tijdloze klassieker neemt je mee op een onvergetelijke reis door de ogen van een trouwe viervoeter.
  Volg het avontuur van een slimme en geestige hond, die door het leven navigeert met haar unieke perspectief op de wereld om haar heen. Van haar vrolijke puppyjaren tot haar volwassenheid, deze bijzondere hond deelt haar onvergetelijke ervaringen, waarbij ze vreugde en verdriet, liefde en verlies ontdekt.
  In Een verhaal over een hond onthult Mark Twain de diepte van de menselijke emotie door de onschuldige blik van een dier. Verlies jezelf in de prachtig beschreven landschappen, voel de opwinding van avontuur en ervaar de ontroerende momenten van oprechte verbondenheid.
  Een tijdloos verhaal dat generaties heeft geïnspireerd, Een verhaal over een hond is een meesterwerk dat je hart zal verwarmen en je ziel zal raken. Ontdek de ware betekenis van liefde en trouw in dit aangrijpende verhaal dat je nog lang bij zal blijven.
  --------------------------------------------------------
  Boek 3 - Eva’s Dagboek

  Stap binnen in de geheimen van het Hof van Eden zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien! In Eva's Dagboek neemt de legendarische schrijver Mark Twain je mee op een onvergetelijke reis door de ogen van de eerste vrouw op aarde. Ontdek het hilarische en soms ontroerende verhaal van Eva terwijl ze haar weg vindt door het paradijs, ondeugende streken uithaalt en haar eigenzinnige kijk op het leven deelt.
  Maar wees gewaarschuwd: dit is geen doorsnee Bijbelverhaal! Twain's meesterlijke pen zet de traditionele vertelling van Adam en Eva op zijn kop met scherpe humor en onverwachte wendingen. Eva's Dagboek laat je lachen, nadenken en meeslepen door een wereld vol avontuur en inzichten.
  Dus bereid je voor om te worden betoverd door dit tijdloze verhaal, vol humor en wijsheid, dat de tand des tijds heeft doorstaan. Duik in de bladzijden van "Eva's Dagboek" en ontdek waarom Mark Twain nog steeds een meesterverteller is, zelfs in het paradijs!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 236
  Uitgeverij : The Raven Publishing House
  ISBN : 9789464819076
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,45

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen